Облаштування музикального ретромайданчика із зоною відпочинку для пенсіонерів Реалізований

Доданий
10.10.2016
Номер
451
Комунальне господарство

Облаштувати музикальний ретромайданчик із зоною відпочинку для пенсіонерів, ветеранів, людей похилого віку та інших категорій жителів м.Рівного (з виконанням українських та народних пісень).

Автор проєкту
Бюджет
78 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Обʼєднання ветеранів, пенсіонерів, людей старшого покоління, долучення їх до активного відпочинку, полегшення синдрому самотності та спілкування вразливих категорій людей. Можливість користування майданчиком особам з особливими потребами. Проведення свят, зустрічей з музикальним супроводом, з можливим відокремленням від шумних місць - для відпочинку пенсіонерів та інвалідів. Облаштування сидячих місць, освітлення та іншої інфраструктури.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Надати можливість пенсіонерам, ветеранам, вдовам, вдівцям, людям старшого покоління, людям з особливими потребами та іншим категоріям спілкування та обʼєднання між собою.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Проведення міських, професійних свят, зустрічей різних категорій населення міста. Повсякденний відпочинок, спілкування та обʼєднання пенсіонерів між собою. Передача життєвого та професійного досвіду молодому поколінню. Прививати любов до України та цінностей Українського народу. Прививати любов та історичний інтерес до нашого краю та міста Рівне.