Громадський простір поблизу Краєзнавчого музею Реалізований

Доданий
07.10.2016
Номер
447
Комунальне господарство

Створити локацію у центрі міста для соціалізації та комфортного відпочинку рівнян і гостей міста з дизайнерськими вуличними меблями, велостоянкою та можливістю проводити біля них різноманітні публічні заходи.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Булка
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Михайла Драгоманова, 19, Рівне

Опис

Опис проекту

Парк Молоді (у простонароді “Лебединка”) - це одне з улюблених місць відпочинку рівнян. Попри велику кількість різноманітних майданчиків та незадіяної території тут немає єдиної локації, яка могла б об’єднати інтереси відвідувачів. На жаль, зручна територія для комунікації та спільного проведення дозвілля наразі просто відсутня.
В парку обмаль велосипедних парковок та дійсно зручних місць для відпочинку. Саме ці недоліки не дають усім рівнянам та гостям міста насолоджуватись відпочинком сповна.
Цей проект дасть можливість реалізувати стратегію поступового перетворення Рівного у сучасне місто.
Мета проекту:
1. Перетворити застарілі та нефункціональні об’єкти поблизу Краєзнавчого музею у зручні сучасні вуличні меблі та велопарковку.
2. Показати успішний приклад перетворення застарілих міських об’єктів та об’єднати громаду міста для реалізації подібних соціальних проектів.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

• жителі та гості міста;
• молоді батьки з дітьми;
• велосипедисти, адже є можливість припаркувати велосипед;
• активна молодь з місцевих ГО для проведення своїх відкритих заходів просто неба (літературні читання, вуличні танці тощо).

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

На новоутвореному майданчику провести ряд публічних культурних та спортивних заходів із активним залученням молоді та спрямованих на діалог між собою подій (міні-фестиваль вуличних мистецтв, відкритий театр, кінопокази, вуличні танці, літературний майданчик просто неба).

Фотографії