Рівненський телевізійний гранд-проект «ЗНАЙ НАШИХ ШОУ» Реалізований

Доданий
07.10.2016
Номер
436
Культура

В місті назріла необхідність створення постійно діючого конкурсного проекту-премії, «ЗНАЙ НАШИХ ШОУ», із телевізійною трансляцією, для висвітлення діяльності визначних рівнян, підприємств та художніх колективів. Пропагування галузей, підприємств, видів діяльності та професій, ознайомлення рівнян із діяльністю міських закладів та установ. Проект стане новим місцем для спілкування еліти Рівного.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Алексіюк
Бюджет
225 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Основна мета: Створення в Рівному власного телевізійного україномовного проекту для широких верств населення із максимально цікавим наповненням, зокрема із висвітленням та пропагандою серед рівнян певних напрямів діяльності.
Основними ведучими будуть гумористичні актори, проте у кожному з випусків виступатимуть місцеві співаки, інструменталісти, хореографи, що дасть можливість пропагувати місцеві творчі колективи.
Проблема:
Рівне має величезний потенціал дякуючи географічному розташуванню та активності рівнян, проте чи багато хто із нас знає про всі сторони діяльності наших видатних земляків, є компанії – що діють в Рівному а мають офіси в десятках держав, підприємства – що не мають аналогів. А чи знаємо ми щось про діяльність наших медиків, педагогів або ж працівників транспортної чи комунальної галузі.
Нині молодь та й переважна частина людей середнього віку – мають за орієнтир – успішного підприємця, або ж працівника успішної компанії, а яким чином висвітлювати належним чином, виховувати повагу до інших професій?
Саме дякуючи такому проекту, який буде робитись спеціально до професійних свят, ювілеїв підприємств чи галузей тощо.
Причини:
Останнім часом на перше місце виходить саме комерційна складова практично кожної професії, і це спричинене нелегкою економічною ситуацією в державі. Проте є потреба у пропаганді і інших напрямів діяльності, інших пріоритетів, окрім суто меркантильних. Окремо можна відзначити серед завдань проекту підтримку патріотичного духу рівнян.
Проект:
Проект повинен виглядати як велике шоу за участі місцевих мистецьких колективів та артистів.
Раз на місяць у великій залі міста відбуватиметься шоу з визначеною тематикою, наприклад «День Телебачення» або «День Вчителя» в зал запрошуються представники означеної категорії (освітяни, або журналісти всіх місцевих ТВ). Ведучі презентують програму в якій відбувається короткий огляд ситуації в даній галузі… з гумором та відеороботами, на сцену запрошуються відомі представники галузі.
На завершення відбувається відзнака представників вибраного тематичного сектору спеціальними призами «ЗНАЙ НАШИХ ШОУ» відбувається зйомка телевізійної версії проекту, випуск друкованого журналу-буклету «ЗНАЙ НАШИХ 2017».
Окрім створення чудового майданчику висвітлення різних сфер життя міста, завдяки такому проекту буде виникати також конкуренція серед мистецьких колективів та проектів, що будуть змагатись за право потрапити в проект.
Ведучими виступатимуть відомі рівненські шоумени та конферансьє, або ж за аналогом – гумористичні колективи, що діють в місті, або складаються із рівнян «Замок Любарта», «Збірна колишніх», «П’ятниця 13», «Абзац», тощо.
Найкращим аналогом пропонованого проекту можуть виступати телепрограми на каналі 1+1 «Вечірній київ» та «Квартал».
Бажано, щоб проект діяв, готувався та знімався на базі якогось одного комунального закладу культури.
Всього за рік передбачається не менше 10 проектів (щомісяця, за виключенням літнього періоду), під час кожної зйомки – знімається два теле-проекти, тобто періодичність телевізійних ефірів буде «один на два тижні», або «двічі в місяць».
На завершення року в передноворічний період відбувається проведення і зйомка спеціального «новорічного» ефіру куди запрошуються найактивніші учасники проектів, що були гостями «ЗНАЙ НАШИХ ШОУ» протягом року.
Цей проект буде «підсумковим» за весь рік і відбуватиметься у вигляді «новорічного вогника» який відповідно транслюватимуть в новорічну ніч.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Глядачами проекту та активними учасниками будуть всі визначені організаторами, або замовником верстви рівнян: освітяни, економісти, спортсмени і журналісти , відповідно й глядачами виступатимуть представники обраних тематик. Таким чином – охопити вдасться максимальну кількість мешканців..
Безпосередньо в якості глядачів при наповненості залів 600-700 місць, та проведенні 10 проектів може стати близько 7000 рівнян.
Близько 1000000 телеглядачів, що переглядатимуть проект в ефірах місцевих тв.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

• Місто Рівне нарешті отримає постійно-діючий проект, що матиме брендову якість для міста та започаткує нову традицію.
• Підняття престижу певних професій, відзначення представників різних важливих для міста галузей, ознайомлення рівнян із здобутками міста та його представників.
• Місто знатиме кращих представників мистецьких колективів, що будуть запрошуватись в ефіри.