Впровадження медичних інформаційних систем на базі поліклініки РМДЛ "Поліклініка без черг" Реалізований

Доданий
05.10.2016
Номер
428
Охорона здоров'я

Проект на базі поліклініки РМДЛ (вул. Чорновола, 72) передбачає автоматизацію таких бізнес-процесів: ведення електронної медичної карти (ЕМК) пацієнта; організацію амбулаторного прийому пацієнтів; діагностику та лікування пацієнтів; проведення діагностичних і лабораторних досліджень; управління персоналом поліклініки; ведення нормативної бази знань.

Автор проєкту
Богдан
Богдан Король
Бюджет
1 249 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
В’ячеслава Чорновола вулиця, 72, Рівне

Опис

Опис проекту

Велике навантаження медперсоналу спричинене значним обсягом паперової роботи і необхідністю розбору записів колег, зроблені нашвидкуруч і нерозбірливо, очікуванням результатів амбулаторних досліджень, обстежень іншого спеціаліста тощо. Усе це уповільнює встановлення діагнозу маленьких пацієнтів, знервованість і роздратування їх батьків. Метою проекту є забезпечення якісних медичних послуг в поліклініці РМДЛ дітям мешканців Рівного і переселенців із зони АТО та економії часу і нервів їх батькам.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Сім’ї з дітьми до 18 років – мешканці Рівного і переселенці з зони АТО та медичний персонал поліклініки.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Реалізація проекту дозволить: 1) усунути черги за рахунок електронної реєстрації та електронної картки пацієнта; 2) підвищити якість обслуговування та ефективність управління лікарнею; 3) підвищити якість та оперативність прийняття рішень у процесі діагностики та лікування; 4) підвищити ефективність праці медичного персоналу; 5) організувати оперативну інформаційну взаємодію лікарів-фахівців різних спеціальностей.