Встановлення окремих контейнерів для збирання харчових відходів на вул. Ст. Бандери у Рівному Відхилений

Доданий
04.10.2016
Номер
413
Комунальне господарство

Встановлення 8 контейнерів для збирання органічних відходів біля багатоквартирних будинків (№50,52,54 і 56) на вулиці Степана Бандери в Рівному.

Автор проєкту
Святослав
Святослав Євтушенко
Бюджет
307 246 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту: встановити 8 контейнерів для окремого збирання харчових відходів на контейнерних майданчиках біля будинків №50,52,54 і 56, що на вулиці Степана Бандери. Адже в літньо-осінній період (сезон кавунів, помідорів тощо) рівняни нарікають на протікання сміттєвозів і неприємний запах від рідини, що залишається на асфальті. Вирішити цю проблему можна лише запровадивши окремий збір харчових відходів, які вивозитимуть в контейнерах.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці зазначених будинків вулиці Ст. Бандери в Рівному часто нарікали на протікання автомобілів-сміттєвозів при вивезенні сміття біля їх будинків. Враховуючи, їх звернення до мене як депутата міської ради, а також те, що вирішити проблему можна лише запровадивши окремий збір харчових відходів, для реалізації проекту обрано саме ці адреси.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

У результаті експериментального запровадження окремого збирання харчових відходів біля біля будинків №50,52,54 і 56, що на вулиці Степана Бандери, враховуючи досвід вивезення органічних відходів таким чином, можна допрацювати механізм роботи і в подальшому запровадити окремий збір харчових відходів по всьому місту.

Фотографії