Освітлення входів в парк ім.Т.Г. Шевченка у темну пору доби Реалізований

Доданий
04.10.2016
Номер
409
Енергозбереження

Додаткове освітлення у темну пору доби за допомогою сонячних панелей трьох входів зі сторони вул. Кн. Ольги у парк ім. Т. Шевченка в Рівному.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Лазарєв
Бюджет
80 499 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Княгині Ольги вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Входи у парк Т. Шевченка зі сторони вул. Кн. Ольги (зокрема, перший - неподалік офісних приміщень якщо їхати від вулиці Ст. Бандери вулицею Кн. Ольги, через дорогу від магазину “Білий лебідь” майже напроти, другий - за спортивним комплексом “ФітнесПорт” і третій — спуск у парк сходами перед кафе “Кобза”) мало освітлюються у темну пору доби. Тому пропонується вирішити цю проблему, освітивши їх за допомогою сонячних панелей.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

З огляду на те, що зазначені ділянки входу в парк малоосвітлені, є потреба в їх додатковому освітленні в темну пору доби. Адже поблизу парку добре розвинена інфраструктура, неподалік знаходяться навчальні заклади і тому для зручності рівнян і їх безпеки варто їх додатково освітити. Окрім того, це покращить благоустрій території і привабливість парку.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

Додаткове освітлення входів у центральний парк у зазначених місцях дозволить зменшити ймовірність виникнення правопорушень і покращить умови пересування парком у темну пору доби. Маючи досвід втіленого проекту, на перспективу таке ж освітлення можна буде облаштувати на всі входи у парк, що дозволить економити електроенергію, адже сонячні панелі працюють на альтернативних джерелах енергії.