Створення комфортних умов для зайняття спортом в парку «Ювілейний» місто Рівне Брав участь

Доданий
29.10.2021
Номер
12
Благоустрій зелених зон

Цей проєкт розроблений для розвитку «фізичної культури» здорового способу життя. Що включає: біг, ходьбу, та інші фізичні вправи на свіжому повітрі. А саме створенню комфортних, сучасних умов для занять спортом. Проєкт полягає в будівництві бігової доріжки, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в Парк «Ювілейний» місто Рівне.

Автор проєкту
Олег
Олег Машанєнков
Бюджет
999 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Рівне
Адреса
В’ячеслава Чорновола вулиця, Рівне

Опис

Опис проєкту

З кожним роком , все більше людей займаються оздоровчим бігом в парках , скверах м. Рівного, але на даний момент, в нашому місті відсутні місця з синтетичним покриттям таких місць, де можна це зробити безпечно та комфортно. Будівництво бігової доріжки, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в Парк «Ювілейний» надасть можливість жителям та гостям міста комфортно та безкоштовно займатися фізичною культурою. Будівництво бігових доріжок в парках і скверах – загальносвітова практика. Доріжка будується на місці існуючої, має ширину до 1,5 м., не є перепоною для руху маломобільних верств населення та не зачіпає газони та зелені насадження.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці міської територіальної громади, що ведуть активний спосіб життя.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Створенню комфортних, сучасних умов для занять спортом, а саме: бігова доріжка, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в Парк «Ювілейний» довжиною не менше 500 метрів (ширина доріжки до 1,5 м), яка буде загальнодоступною цілодобово та протягом року.

Співавтор проєкту

СТЕПАНЮК Галина Андріївна

Фотографії

Експертна оцінка