Алея Слави "Золотий Тризуб" Брав участь

Доданий
29.05.2021
Номер
93
Культура

Відзначення вагомих досягнень у сфері мистецтва та культури, створення вірних естетичних та художніх орієнтирів, популяризація досягнень в культурній сфері нашого краю

Автор проєкту
Бюджет
202 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 137, Рівне

Опис

Опис проєкту

Висунення кандидатур для участі в Рівненському мистецькому рейтингу якості «Золотий Тризуб"» здійснюється відкрито у громадах, громадських організаціях, спільнотах громадян, на підприємствах в не залежності від форм власності та господарювання. Організаційний комітет опрацьовує пропозиції щодо учасників мистецького рейтингу якості, готує пропозиції та подає їх на розгляд кваліфікованому журі. Узагальнені матеріали щодо учасників по кожній з номінацій, розміщуються на офіційному сайті Рейтингу та на інтернет ресурсах партнерів. Переможці рейтингу отримують дипломи, статуетку "Золотий Тризуб" а їхні імена назавжди встановлюються на Алеї Слави на Майдані Музики.
Підведення підсумків і Урочисте нагородження переможців Рейтингу відбувається публічно, а інформація про сам Рейтинг, його Фінальний етап, лауреатів Рівненського мистецького рейтингу якості «Золотий Тризуб» розміщається в ЗМІ та на інтернет ресурсах партнерів та друзів Рейтингу

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

У проведення проєкту приймають участь усі мешканці міста Рівне.
Висунення кандидатів серед фахівців – митців, діячів культури та працівників (спеціалістів) творчих спеціальностей здійснюється за принципами публічності та прозорості. Творчі особистості, які своєю діяльністю збагачують культурне та мистецьке середовище нашого краю, є новаторами і своїми досягненнями прославляють Рівненщину обираються Рівнянами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Географічне Розміщення Майдану Музики дозволяє розробити (в комплексі із іншими проєктами по Майдану Музики) прекрасну, привабливу Туристичну локацію для мешканців Рівного, України та гостей із-за кордону. А проведення рейтингу має за мету:
- Збір, аналіз інформації та кваліфіковане визначення яскравих учасників і переможців Рейтингу в різних номінаціях;
- Всебічна підтримка діяльності найкращих творчих працівників краю;
- Вивчення досвіду, шляхів вдосконалення свого Таланту на прикладі
учасників і переможців Рейтингу;
- Популяризація творчих досягнень їх авторів в регіоні (Рівненщина), в Україні та по за межами нашої держави.

Співавтор проєкту

Орешко Оксана Володимирівна

Експертна оцінка