Сучасний дитячий майданчик в парку на "Лебединці" Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
84
Комунальне господарство

Пропонуємо рівнянам підтримати наш проєкт щодо створення сучасного майданчика в парку на "Лебединці", де кожного дня відпочивають не тільки містяни, але й гості Рівного.
Той майданчик, який є в наявності, був встановлений 13 років тому і потребує заміні, оскільки він не тільки застарів морально, але багато його елементів зломані. Ремонтувати нема сенсу, тому логічно зробити новий сучасний.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проєкту

У центрі міста у парку "Лебединка" існує дитячий майданчик, який встановлювали 13 років тому. Оскільки цим майданчиком користується багато діток нашого міста та гостей Рівного, пропонуємо провести реконструкцію цього майданчика та встановити новий сучасний майданчик. А саме: демонтувати всі існуючі малі архітектурні форми. Провести дренування тієї ділянки, щоб після дощу майданчик не стояв у воді. Виготовити лазалки цікавих форм для дітей по старше та малюків з гірками, також лазалки у вигляді квітів. Обов'язково встановити дві гойдалки для старших дітей з резиновим сидінням для безпеки дітей, щоб при ударі не постраждали їхні голови, і 2 гойдалки для діток до 3-х років також із резиновим сидінням та захистом від випадання малечі. Разом з тим встановити лавочки, щоб було де відпочивати батькам, коли діти бавляться на дитячому майданчику. Обов'язково мають бути смітники (4шт.) для того, щоб на цій ділянці було завжди чисто. Найкраще покриття для такого майданчика - кора дерева, яку використовують на багатьох дитячих майданчиках за кордоном.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Цим дитячим майданчиком будуть користуватись усі дітки нашого міста, а також ті діти, які є гостями Рівного.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Оскільки дитячий майданчик матиме різні архітектурні форми, то він стане окрасою нашого міста.

Співавтор проєкту

Муллагалієв Руслан

Фотографії

Експертна оцінка