Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
75
Освіта

Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям необхідне для розвитку фізичних можливостей та зміцнення здоров'я учнів закладу та мешканців смт Квасилів. Спортивний майданчик - це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей та мешканців Квасилова.

Автор проєкту
Віра
Віра Людвік
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Квасилів

Опис

Опис проєкту

Територія Квасилівського НВК "школа-ліцей" завжди була і є місцем активного відпочинку та занять як учнів, так і мешканців селища Квасилів. Наш Проєкт має на меті покращити дозвілля та спортивні можливості як учнів школи, так і мешканців селища. В результаті реалізації проєкту, селище отримає чудовий і доступний майданчик, а це дасть можливість всім мешканцям займатися фізичною культурою та спортом, бути здоровішими та тримати себе у хорошій фізичній формі. Наявність такого спортивного поля задовільнить потреби учнів закладу як на уроках фізичної культури, так і у позаурочний час. А також сприятиме збільшенню чисельності людей, які займаються різними видами спорту, що сприятиме формуванню здорового способу життя. Проєкт сприятиме розбудові доступного середовища та інтеграції в суспільство людей з особливими потребами.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Даний проєкт розрахований на учнів школи, а це понад 1100, мешканців селища, в якому біля 9000 жителів, та людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Збільшиться кількість сучасних спортивних споруд у Квасилові. Підвищиться ефективність занять фізичною культурою учнів закладу як під час уроків, так і в позаурочний час. Зросте кількість мешканців залучених до занять фізичною культурою та масовим спортом. Внаслідок регулярних занять фізичною культурою, знизиться рівень захворюваності учнів та залучених мешканців селища.

Співавтор проєкту

Демчук Світлана Василівна

Фотографії

Експертна оцінка