Реконструкція та благоустрій шкільного ігрового майданчика "Щасливе дитинство"" Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
70
Освіта

Реконструкція та удосконалення облаштування сучасного та безпечного шкільного ігрового майданчика для дітей різних вікових груп відповідно до сучасних запитів дітей.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Собчук
Бюджет
228 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Молодіжна, 22, смт Квасилів

Опис

Опис проєкту

В закладі навчається 498 учнів початкової школи, функціонує 3 групи подовженого дня, в яких займається 90 вихованців, які протягом цілого дня перебувають у школі. Те обладнання, яке є на території школи, не дозволяє якісно організувати дозвілля вихованців. Під час перерв та в позаурочний час молодші школярі не мають місця для якісного сучасного дозвілля. Тому школа потребує реконструкції і розширення ігрового майданчика, який би відповідав усім нормам та вимогам безпеки. Прагнемо створити місце, де діти могли б спілкуватися на свіжому повітрі та грати зі своїми однолітками на безпечному пристосованому майданчику, тобто вирішить проблему не зайнятості дітей. Реалізація проєкту дозволить змістовно організувати дозвілля, підвищити комфорт, безпеку молодших школярів та їх зайнятість.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Ігровий майданчик буде облаштовано спеціально для дітей молодшого шкільного віку, що дасть можливість їм повноцінно та безпечно грати та розвиватися, знайомитися та спілкуватися. Майданчиком зможуть користуватися не тільки учні школи, а й інші діти селища. Його створення надасть можливість залучити вихованців групи подовженого дня до відпочинку, фізичної й ігрової активності, задовільнити їх рухову потребу. Ці зусилля спрямовуємо і на дітей з особливими освітніми потребами, що формуватиме толерантне ставлення до них.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Результат, якого ми прагнемо, – здорові та розвинені діти і, як результат, здорова нація; популяризація здорового способу життя; створення умов для повноцінного відпочинку та розвитку особистості; підвищення соціальної активності дітей; соціалізація дітей з особливими освітніми потребами.

Співавтор проєкту

Василишина Лариса Леонтіївна

Фотографії

Експертна оцінка