Місцева культурно-освітня платформа "Щасливі діти Рівного" Відхилений

Доданий
28.05.2021
Номер
65
Освіта

"Щасливі діти Рівного" - довготривалий культурно-освітній проєкт на основі інтернет платформи, як єдиного джерела зібраної інформації про всебічний розвиток, навчання, дозвілля у м. Рівному. Дана платформа має стати провідником для батьків, дітей та усіх категорій населення. Сайт міститиме усі бази (посилання та сторінки закладів): медицина, освіта, дозвілля, харчування, психологія.

Автор проєкту
Катерина
Катерина Коваль
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 404Б, Рівне

Опис

Опис проєкту

Ціль проєкту – сайт, як інформаційне джерело необхідної інформації для батьків та дітей з народження до дорослого життя. Даний сайт міститиме два інформаційних блоки (для батьків та для дітей). Представленість статтей з освітніми методиками, психологічною, юридичною тематикою. За допомогою сайту організація творчих конкурсів тощо. Доступність баз та посилань місцевих навчальних та позашкільних закладів розвитку дитини. Крім того, сайт матиме підтримку реклами місцевих спеціалістів та організацій. Це вдосконалить механізм доступності інформації для батьків та дітей.
Тривалість проєкту - проєкт довготривалий, однак за 1 рік фінансування матиме можливість із залученням спонсорів та реклами працювати на самостійній основі.
Неповторність проєкту у зібраній на одному сайті уся необхідна та доступна інформація для виховання, навчання та іншої діяльності дітей та батьків.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

юридичні особи, організації, фізичні особи, які будуть представлені на сайті у вигляді реклами своєї діяльності.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Важливість даного проєкту полягає у відсутності загального джерела, що містить усю необхідну інформацію для всебічного розвитку дітей у місті та загалом.

Співавтор проєкту

Невинна Галина Ярославівна, Валюх Людмила Іванівна, Постельжук Олександр Петрович.

Експертна оцінка