Реконструкція мереж зовнішнього (вуличного) освітлення смт Квасилів Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
56
Комунальне господарство

Мережа вуличного світлення є застарілою та фізично зношеною. Термін експлуатації зовнішнього освітлення становить понад 40 років. Освітлювальні мережі виконані неізольованими проводами, які при поривах вітру та опадах замикають, а апарати захисту шаф керування вимикають лінії електропередач.Відновлення освітлення відбувається в ручному режимі. Світлодіодні лампи неефективно освітлюють територію.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Квасилів

Опис

Опис проєкту

Постійні несправності та відсутність нормального нічного освітлення негативно впливає на рівень безпеки та комфортності жителів смт Квасилів, особливо у зимовий період, коли діти повертаються додому з навчання, а дорослі з роботи. Відсутністю вуличного освітлення користуються зловмисники, які скоюють пограбування. Через неефективне освітлення, водії і пішоходи перебувають у небезпеці, траплялися випадки загибелі та травмування людей.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Основними бенефіціарами результатів проєкту є населення смт Квасилів, чисельністю 8 200 осіб.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

У разі реалізації проєкту, буде забезпечено безперебійне освітлення вулиць смт Квасилів, що покращить соціально-психологічний клімат у громаді, збільшить безпеку руху пішоходів та транспорту у вечірній та нічний час, покращить криміногенну ситуацію.

Співавтор проєкту

Нечай Ірина Вячеславівна

Фотографії

Експертна оцінка