КРОК в історію для сильних духом Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
55
Соціальний захист

Основною метою проекту є забезпечення інтеграції в суспільство осіб похилого віку та людей з особливими потребами внаслідок чого вони зможуть змінити погляди на себе, оточуючих, суспільство та на життя.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Лящук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є забезпечення інтеграції в суспільство людей з особливими потребами внаслідок чого вони зможуть змінити погляди на себе, оточуючих, суспільство та на життя.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Цільова аудиторія:
800 мешканців Рівного, серед яких особи і діти з інвалідністю різних нозологій і вікових категорій
20 екскурсійних турів для 20 груп, які будуть складатися з 40 рівнян, до складу групи будуть входити орієнтовно 20 осіб або дітей з інвалідністю з необхідною кількістю супроводжуючих. Участь у проектів для беніфеціарів - безкоштовна.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Впродовж квітня-листопада 2022 року планується провести 20 екскурсійних турів Рівненщиною до культурно-археологічного центру "Пересопниця", Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви", Державного історико-культурного заповідника м. Дубно та Державного історико-культурного заповідника м. Острога.
Після проведених екскурсійних турів, очікується покращення самооцінки учасників, розширення світогляду, ознайомлення з історією рідного краю, покращення комунікації з оточуюючими необхідних для більш ефективного життєвого досвіду та самореалізації.
Кратність екскурсійних турів по історичним місцям буде визначатись в залежності від попиту осіб і дітей з інвалідністю

Співавтор проєкту

Колодна Олена Миколаївна

Експертна оцінка