«Будівництво спортивного майданчика на вул. Макарова, 6 в м. Рівне» Брав участь

Доданий
28.05.2021
Номер
54
Спорт

Метою проєкту є створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом для дітей та підлітків.Сучасний багатофункціональний майданчик заохочуватиме їх до проведення здорового дозвілля,яке сприятиме фізичному розвитку та соціальній адаптації.Спортивний майданчик має бути багатофункціональним, відповідати стандартам якості.
Спортивне поле на території матиме штучне покриття та огорожу.

Автор проєкту
Олена
Олена Нездюр
Бюджет
999 663 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Макарова, 6, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону, насамперед, дітей та підлітків, підтримка та розвиток культури активного та здорового відпочинку. У будинку мешкає понад 400 дітей різної вікової категорії, які вештаються у вільний час по великому подвір’ю та не знають чим себе зайняти. Сучасний багатофункціональний майданчик заохочуватиме їх до проведення здорового дозвілля у вільний час.
Спортивний майданчик повинен бути багатофункціональним і безпечним, відповідати стандартам якості, та має забезпечити дітям змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме їх фізичному розвитку, а також соціальній адаптації.
Спортивне футбольно-баскетбольне поле на території матиме штучне покриття та огорожу.
Доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Встановлення спортивного майданчика надасть можливість доступно займатись спортом на свіжому повітрі, а отже - формувати здорове покоління
Цей проєкт розрахований на дітей, підлітків та молодь нашого мікрорайону та аматорські спортивні команди Рівного.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Спортивне поле для гри в міні-футбол та баскетбол зі штучним покриттям сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя, появі нових талановитих футболістів, баскетболістів та волейболістів.

Співавтор проєкту

Нездюр Олена Ярославівна

Фотографії

Експертна оцінка