Культурно-просвітницький осередок під відкритим небом. На реалізації

Доданий
27.05.2021
Номер
49
Освіта

Організація культурно-просвітницького осередку для творчої самореалізації членів міської територіальної громади. Проект є соціальним і ефективним засобом організації змістовного дозвілля, формування моральних та ціннісних орієнтирів. Осередок включатиме в себе цілісний комплекс, що складатиметься зі сцени і глядацької зали під відкритим небом.

Автор проєкту
Алла
Алла Новак
Бюджет
249 824 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Данила Галицького, 15, Рівне

Опис

Опис проєкту

Мета проекту - створення відкритого громадського простору, де мешканці міста могли б не тільки корисно проводити своє дозвілля, але і мали б змогу творчо проявити себе чи презентувати свої здібності. В РАЛ «Престиж» постійно проводяться мистецькі, просвітницькі та благодійні заходи. Проте, відсутність актової зали у закладі не дає можливості у повній мірі реалізувати учасникам освітнього процесу свої творчі здібності. Саме тому, вважаємо, що створення такого відкритого мистецького простору надасть можливість для проведення просто неба цікавих творчих заходів, концертів, фестивалів, благодійних аукціонів , що є не лише добрим ґрунтом для безпосереднього міжособистісного спілкування членів територіальної громади, а й платформа для творчого розвитку молоді та дітей. Окрім того, проект надасть можливість у повній мірі реалізувати заходи , що проводяться у рамках діяльності пришкільних оздоровчих таборів закладів освіти мікрорайону міста.
Місце реалізації завдання (адреса, назва житлового масиву/мікрорайону, установи/закладу, кадастровий номер земельної ділянки, якщо відомо, тощо):
33018, м. Рівне, вул. Д.Галицького,15
Рівненська академічний ліцей «Престиж»,
кад. № 56:101:000:00:01:038:0088

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Організованою у рамках проекту площадкою для проведення концертів, лекторіїв, майстер-класів, благодійних заходів, зможуть користуватися учасники освітнього процесу РАЛ «Престиж», мешканці мікрорайону міста, творчі аматорські колективи, митці, інститути громадянського суспільства.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Залучення більшої кількості активної молоді, школярів різного віку та людей похилого віку до участі у культурно-масових заходах, що організовують місцева влада, РАЛ «Престиж», активні громадяни, групи громадян, клуби, творчі колективи, гуртки, тощо.
Реалізація проекту через громадську комунікацію в організованому культурно-просвітницькому осередку відіграватиме надзвичайно велику позитивну роль у діалозі «Рівне – рівняни».

Співавтор проєкту

Онопрійчук Марина Олександрівна

Фотографії

Експертна оцінка