Багатофункціональний спортивний майданчик на території Рівненського НВК «Колегіум» Брав участь

Доданий
26.05.2021
Номер
38
Освіта

Фізкультура та спорт – визначальні чинники формування здоров’я сучасної людини. Щоб реалізувати це, потрібні сучасні спортивні майданчики. Ті, що були споруджені в 1960-1970-х роках, зазнали руйнування часом і не відповідають вимогам сьогодення.
Мета проєкту – спорудження сучасного спортивного майданчика з поліуретановим покриттям на території Рівненського НВК «Колегіум».

Автор проєкту
Петро
Петро Куделя
Бюджет
996 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченка, 103, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону, здобувачів освіти та їх батьків, пропагування культури активного та здорового способу життя. Сьогодні серйозною проблемою для реалізації завдань фізичного виховання дітей та молоді мікрорайону є відсутність належної спортивної інфраструктури, зокрема - баскетбольних та волейбольних майданчиків.
Спортивні майданчики повинні бути багатофункціональними і безпечними, відповідати стандартам якості, більше того, вони повинні забезпечити молодому поколінню змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме його фізичному, розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.
Реалізація проєкту сприятиме зростанню інтересу дітей та молоді до занять фізкультурою та спортом, створенню нових гуртків, проведенню товариських зустрічей та змагань між шкільними командами міста, а також змагань для людей з особливими потребами. Спортивне волейбольно-баскетбольне поле з гумовим покриттям на території Рівненського НВК «Колегіум» матиме розмір 30 м на 17 м, буде огороджене і матиме освітлення. Проєкт розрахований на різні вікові категорії та забезпечить загальнодоступність занять спортом мешканців мікрорайону, адже доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Даний проєкт розрахований на всіх учасників освітнього процесу, мешканців центру міста Рівного, аматорських команд Рівного, людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Наявність сучасного баскетбольно-волейбольного поля, розміром 30 м х 17 м, з безшовним гумовим покриттям надасть можливість здобувачам освіти, молоді, дорослим, людям з особливими потребами будинків, прилеглих до Рівненського НВК «Колегіум», вести здоровий спосіб життя та урізноманітнювати своє дозвілля грою на якісно спорудженому майданчику. Реалізація даного проєкту сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя, появі нових талановитих баскетболістів та волейболістів.
Кількісними та якісними показниками будуть проведені змагання і тренування на полі, а також кількість дітей та дорослих, що відвідуватимуть поле, популяризація волейболу і баскетболу.

Співавтор проєкту

Морозюк Валерій Дмитрович

Фотографії

Експертна оцінка