Створення комфортних умов для зайняття спортом в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка Брав участь

Доданий
25.05.2021
Номер
34
Культура

Цей проєкт розроблений для розвитку «фізичної культури» здорового способу життя. Що включає: біг, ходьбу , та інші фізичні вправи на свіжому повітрі. А саме створенню комфортних, сучасних умов для занять спортом. Проєкт полягає в будівництві бігової доріжки, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.

Автор проєкту
Олег
Олег Машанєнков
Бюджет
999 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

З кожним роком , все більше людей займаються оздоровчим бігом в парках , скверах м. Рівного, але на даний момент, в нашому місті відсутні місця з ситетичним покриттям таких місць, де можна це зробити безпечно та комфортно. Будівництво бігової доріжки, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка надасть можливість жителям та гостям міста комфортно та безкоштовно займатися фізичною культурою. Будівництво бігових доріжок в парках і скверах – загальносвітова практика. Доріжка будується на місці існуючої, має ширину до 1,5 м., не є перепоною для руху маломобільних вервств населення та не зачіпає газони та зелені насадження.
Місце реалізації проєкту: парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка (карта-схема додається).

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці міської територіальної громади, що ведуть активний спосіб життя.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Створенню комфортних, сучасних умов для занять спортом, а саме: бігова доріжка, з спеціалізованим синтетичним покриттям, що запобігає виникненню травм в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка довжиною не менше 500 метрів (ширина доріжки до 1,5 м), яка буде загальнодоступною цілодобово та протягом року

Співавтор проєкту

Романчук Михайло Степанович

Фотографії

Експертна оцінка