Встановлення дитячого майданчика на території дитсадка №41 вул. Гранична 4а (район 12 школи) На реалізації

Доданий
24.05.2021
Номер
28
Освіта

Заклад дошкільної освіти знаходиться в районі, де поряд із територією ЗДО розміщений приватний сектор та будинок по вул. Грушевського 44, в якому відведена невеличка територія для ігор дітей.
Тому мешканці прилеглих територій мають потребу у споруджені сучасного дитячого розвивального ігрового майданчика.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Веремейчук
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гранична, 4А, Рівне

Опис

Опис проєкту

Мета: Облаштувати ігровий дитячий майданчик в закладі дошкільної освіти (ясла – садок) №41 інтелектуального напрямку Рівненської міської ради м. Рівного по вул.. Гранична 4а згідно сучасних стандартів.
ЗДО №41 відвідують дошкільнята більшості мешканців мікрорайону. З метою створення добротних умов для проведення дозвілля найбільш юних мешканців мікрорайону та їхніх батьків, на території ЗДО №41 ми хочемо створити відпочинковий простір у форматі сучасного дитячого майданчика. Подаючи цей проект, ми хочемо встановити дитячий майданчик, на якому проводитимуть спільне сімейне дозвілля діти і батьки мікрорайону.
Надати вільний доступ батькам з дітьми дошкільного віку та дітям з особливими потребами, школярам початкової школи, які мешкають на вулицях Граничній, Грушевського, Клима Савури, М.Хвильвого, Д.Хмари,Носаля, В.Стуса, Голікова та Абрамова, Гвардійській, І.Франка та інших вулицях, що прилягають до території ЗДО №41.
Проблема: виховання гармонійно розвинутого, здорового громадянина України є основним завданням освітньої галузі України. Для успішної реалізації цього завдання необхідно створити та забезпечити ігровий розвивальний простір.
Прибудинкові ігрові майданчики не завжди задовольняють потреби малюків і не відповідають віковим особливостям дітей дошкільного віку та дітей з особливими потребами. Такі майданчики часто обмежуються декількома простими спорудами та мають невелику площу. При встановленні обладнання не враховуються можливості дітей з особливими потребами та вікові особливості дітей.
Заклад дошкільної освіти №41 готовий надавати свою ігрову територію для дітей з особливими потребами та батькам з дітьми дошкільного віку, незалежно ходять вони в ЗДО чи ні, які мешкають на прилеглих вулицях до території ЗДО за умови встановлення ігрового майданчика.
Рішення: Встановити ігровий майданчик на території закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №41 згідно сучасних стандартів.

Місце реалізації завдання (адреса, назва житлового масиву / мікрорайону, установи / закладу, кадастровий номер земельної ділянки, якщо відомо, тощо):
вул. Гранична 4а ( район 12 школи),
5610100000:01:028:0526 – кадастровий номер земельної ділянки

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Користуватися встановленим ігровим майданчиком зможуть щоденно вихованці закладу дошкільної освіти №41 та батьки з дітьми з особливими освітніми потребами, діти , які не охоплені дошкільною освітою, але мешкають на прилеглій до ЗДО території, та їх батьки, молодші школярі.
Покращиться комфорт користувачів ігровим майданчиком, підвищиться безпека перебування дітей на території майданчику, що дасть змогу цілеспрямовано займатись руховою активністю , іншим членам громади, що проживають біля ЗДО.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація проекту значно покращить якість ігрового розвивального простору по вулиці Гранична та прилеглих до неї вулиць, дасть змогу якісно та безпечно організувати дозвілля дітей дошкільного віку та молодшого шкільного віку, в тому числі і дітей з особливими потребами.
Ігровий майданчик дасть змогу активізувати рухову діяльність дітей, зняти статичну напругу і просто змістовно провести час.
Реалізація проекту допоможе зекономити дорогоцінний час батьків, не потрібно відвозити дитину за декілька кілометрів, щоб активно реалізувати ігрову, рухову активність дітей, тому, рівень життя громади батьків стане більш якісним та комфортним.

Співавтор проєкту

.

Фотографії

Експертна оцінка