Багаторівнева парковка для Міської Лікарні Відхилений

Доданий
20.05.2021
Номер
20
Охорона здоров'я

По території Міської Лікарні, що на м.Карнаухова, в денний час майже неможливо проїхати каретам швидкої допомоги. Все запарковано автомобілями. Їх стає все більше і більше. Пропоную допомогти лікарні побудувати багаторівневу парковку біля терапевтичного корпусу. А на територію лікарні пропускати тільки службові ато та швидкої допомоги.

Автор проєкту
Вадим
Вадим Гоголь
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Миколи Карнаухова (Мірющенка), 25, Рівне

Опис

Опис проєкту

Мета проекту: організувати рух транспорту, пішоходів, пакціентів, працівників та місць відпочинку на території рівненської міської лікарні. Яким чином? В Німеччині на територію лікарні пускається тільки службовий транспорт та авто швидкої допомоги. Всі автомобілі лікарів, пацієнтів паркуються перед в"їздом на територію, на багаторівневій парковці. Таким чином звільняється місце для руху пішоходів, прогулянок хворих, вільного переміщення персоналу лікарні та, взагалі більше чистого повітря під вікнами палат.
В нас теж є всі можливості зробити подібним чином: є місце для будівництва - парковка біля терапевтичного корпусу.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Я розумію, що бюджету даного проєкту може не вистачити для будівництва такого об"єкту. Але допомогти лікарні такою сумою, було би великим імпульсом для реалізації цього будівництва.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Кількість автомобілів збільшується з кожним днем. Дана парковка звільнить місце для проїзду швидкої допомоги. Зменшить ускледнення завантаження та розвантаження службового транспорту лікарні, а також рух по териоторії.

Співавтор проєкту

Гоголь Ольга Миколаївна

Фотографії

Експертна оцінка