Облаштування майданчику для вигулу та тренування собак Брав участь

Доданий
31.05.2021
Номер
116
Комунальне господарство

Цей проект розроблений для підвищення рівня культури, громадської активності власників собак та зменшення кількості конфліктних ситуацій між власниками тварин та громадянами. Посилення рівня соціальної відповідальності власників – прибирання за собаками. Проект полягає в облаштуванні огородженого майданчика для тренування та вигулу собак.

Автор проєкту
Інесса
Інесса Шишкіна
Бюджет
700 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

З метою підвищення рівня культури, громадської активності власників собак, посилення рівня соціальної відповідальності власників собак, пропонується облаштувати спеціалізований майданчик для вигулу та тренування собак зі спеціалізованими снарядами для занять та обов’язковим комплектом внутрішнього благоустрою. З огляду на зазначене пропонуємо наступні рішення: 1. розглянути можливість виділення місця для розташування майданчика – ділянку, яка вже сформована власниками собак, як місце вигулу, така, що не буде заважати мешканцям, які живуть поблизу. 2. Умовна площа майданчика, огородженого з чотирьох сторін, враховуючи територіальну особливість – прямокутник 10х55м. Вибір огорожі типу - секційний паркан, забезпечить легкий монтаж та естетичність. Висота огорожі – 2,50 м (найкраща для проведення активних занять та ігор з собаками)

Місце реалізації завдання (адреса, назва житлового масиву / мікрорайону, установи / закладу, кадастровий номер земельної ділянки, якщо відомо, тощо):
Частина земельної ділянки між ЗОШ № 2 та стадіоном «Авангард».

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Власники тварин, а також потенційні власники, особливо діти та підлітки, які відтепер стануть із задоволенням проводити корисно час на майданчику, займаючись спортом з улюбленцем.
Мешканці міста – собака без намордника і повідка на спеціально відведеній території.
Гості – спеціалісти з тренувань, зоопсихологи, ветеринари, спеціалісти з годування, тренери спеціалізованих шкіл з кінологічного спорту.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Для власників собак: наявність місця для тренування та вільного вигулу дозволить підвищити рівень відповідальності, культури і громадської активності, сприятиме отриманню знань, можливості спілкування та обміну інформацією з іншими власниками.
Для мешканців: чисті прибудинкові території, відсутність шуму від гавкоту собак біля дому та безпечні для дітей та їх батьків дитячі майданчики. Зменшення виникнення конфліктних ситуацій між власниками та мешканцями.
Для міста: поліпшення екологічної ситуації і санітарно-епідемічного стану підвищить задоволеність містян більш комфортним проживанням у місті і забезпечить нормативне врегулювання питання утримання тварин в Рівному.

Співавтор проєкту

Мірошник Данута Вікторівна

Фотографії

Експертна оцінка