Спорудження пірсу довжиною 15 м на правому березі Басівкутського водосховища Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
98
Комунальне господарство

Проєкт передбачає спорудження пірсу довжиною 15 м на правому березі Басівкутського водосховища для різноманітних рекреаційних заходів (риболовля, романтичні зустрічі на заході сонця, фотозона тощо).

Автор проєкту
Юрій
Юрій Ойцюсь
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Місто Рівне має потужний рекреаційний ресурс - Басівкутське водосховище, який не використовуються повною мірою. Причиною цього є низка проблем, але однією з найбільш болючих є забрудненість самої водойми. Це суттєво впливає на кількість охочих скупатися в ньому, однак прибережна зона й досі залишається одним з найкращих місць для відпочинку у місті Рівне.
В рамках даного проєкту планується створення дерев'яного пірса на металевих опорах довжиною 15 метрів на правому березі Басівкутського водосховища неподалік від міського пляжу. Він стане популярною атракцією та буде використовуватися для різноманітних рекреаційних заходів (приймання повітряних і сонячних ван, засмаги, риболовлі, романтичних зустрічей на заході сонця тощо), а також стане цікавою фотозоною для рівнян та гостей міста.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Жителі міста Рівного - різновікова аудиторія, переважно молодь, яка полюбляє прогулянки та відпочинок на свіжому повітрі, а також рибалки.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

В результаті реалізації проєкту буде споруджено багатофункціональний пірс довжиною 15 метрів на правому березі Басівкутського водосховища.

Співавтор проєкту

Котляров Дмитро Анатолійович

Фотографії

Експертна оцінка