Благоустрій території біля приміщення АЗПСМ №3, №4 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” та Дитячої поліклініки №3 Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
62
Інше

Територія біля приміщення АЗПСМ №3, №4 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” та Дитячої поліклініки №3 (вул. Грушевського, 11) потребує осучаснення та адаптації до сучасних потреб відвідувачів та пацієнтів медичних закладів.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Кіслов
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Академіка Грушевського вулиця, 11, Рівне

Опис

Опис проєкту

Приведення території біля приміщення АЗПСМ №3, №4 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” та Дитячої поліклініки №3 (вул. Грушевського, 11) до відповідного естетичного та функціонального вигляду, що надасть змогу жителям м. Рівного відчувати себе мешканцями сучасного міста з усіма необхідними елементами комфорту та безпеки.

Проект включає в себе проведення наступних робіт: заміна асфальтного покриття на бруківку напроти приміщення, встановлення вуличних меблів (лавки) для відпочинку та очікування прийому лікаря у весняно-літній період — 6 шт., встановлення велопарковки, встановлення парковки для дитячих візків, облаштування екопарковки для автотранспортних засобів та заміни асфальтного покриття на бруківку тротуару біля неї.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці м. Рівного, відвідувачі та пацієнти КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” та Дитячої поліклініки №3 РМДЛ

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

1. Заміна асфальтного покриття дозволить покращити естетичний вигляд майданчику біля приміщення мед закладу та зупинки громадського транспорту.
2. Велопарковка вирішить проблему безпечного тимчасового зберігання велосипедів для відвідувачів медзакладу і має мотивуючий ефект користування екологічним видом транспорту та ведення здорового образу життя.
3. Розміщення лавок для відпочинку дозволить відвідувачам медичного закладу при потребі проводити час на свіжому повітрі.
4. Парковка для дитячих візків дозволить запобігти скупченню колясок у приміщенні медичного закладу.
5. Біля приміщення медичного закладу відсутня парковка автотранспортних засобів, що призводить до хаотичного паркування, яке ускладнює дорожній рух по вул. Гайдамацькій. Облаштування екопарковки дозволить вирішити дану проблему та додасть зручності відвідувачам медичного закладу

Співавтор проєкту

Пароля Андрій Андрійович

Фотографії

Експертна оцінка