Капітальний ремонт спортивного майданчика (влаштування штучного покриття) на вул. Довженка в м.Рівне Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
59
Спорт

Облаштування штучного покриття на спортивному майданчику по вулиці Довженка (Червоні гори) м.Рівне та ремонт покриття під спортивними турніками з додаванням ще турніка для Workout . Створення комфортного місця для активного відпочинку й гри в футбол для дітей та їхніх батьків.

Автор проєкту
Артем
Артем Шолом
Бюджет
987 050 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Довженка вулиця, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є створення комфортних умов для занять спортом для всіх мешканців мікрорайону, вкладання штучного покриття надасть можливість всім охочим більш безпечно займатись спортом, грати у футбол та баскетбол, адже на даний момент в мікрорайоні відсутні спортивні майданчики з штучним покриттям для гри у футбол. Даний проект має на меті популяризувати спорт серед молоді, адже надасть можливість якісно займатись спортом. Під час гри у футбол, діти зможуть вільно дихати свіжим повітрям, а не пилом від щебеню, на якому є високий ризик травмування. Майданчик буде у вільному доступі для всіх мешканців. Після проведення всіх робіт спортивний майданчик буде придатний для проведення спортивних змагань. Також буде проведено благоустрій зони турніків і додано ще тренажер для workout.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Численна громада мікрорайону, батьки з дітьми, молодь, аматорські спортивні команди, усі мешканці міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

В результаті реалізації проекту діти та підлітки отримають якісне поле для гри у футбол і будуть більше часу проводити на свіжому повітрі, зможуть покращити свою фізичну форму всі охочі. Буде розвинута спортивна інфраструктура міста та проведено благоустрій території.

Співавтор проєкту

Шолом Олена Михайлівна

Фотографії

Експертна оцінка