Будівництво каплички у мікрорайоні Тинне Відхилений

Доданий
29.05.2020
Номер
57
Комунальне господарство

Одна з найголовніших та найстаріших вулиць мікрорайону Тинне - вул. Тиннівська. На цій вулиці знаходиться аварійний дерев'яний хрест, який був поставлений в пам'ять жителів Тинного, які загинули у другій Світовій війні. Хресту майже 20 років, його стан аварійний.
Після спільних обговорень ми, мешканці Тинного, ініціюємо подачу проекту на Громадський бюджет Рівного для спорудження відповідної капл

Автор проєкту
Олександр
Олександр Страхонюк
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Тиннівська вулиця, Рівне

Опис

Опис проєкту

Жителі мікрорайону щороку вшановують пам'ять про своїх односельчан, котрі загинули в той в часи війни. Тож спорудження каплички сьогодні – це данина пам’яті нашим землякам, нашим батькам, дідам і прадідам.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Метою побудови каплиці є волевиявлення Тиннівської громади мікрорайону для спільної молитви за душі померлих наших односельчан, які померли у другій Світовій війні. Ця ідея крім релігійного характеру носитиме також і прагматичний підхід. А відтак буде можливість облагородити капличку на місці дерев'яного хреста, релігійною формою у вигляді каплички, щоб це послужило для відспівування померлих душ, в будь яку пору року. Капличка буде місцем культового характеру.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

До нашої каплиці можуть приходити всі небайдужі Тинненці та гості нашого мікрорайону. Капличка буде функціонувати цілодобово без визначених годин роботи.

Співавтор проєкту

Юра-Конончук Юлія Іванівна

Експертна оцінка