Облаштування парковки автотранспортних засобів та тротуару біля АЗПСМ №1, №2 КНП “ЦПМСД "ПІВНІЧНИЙ" Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
54
Дорожнє господарство

Облаштування парковки автотранспортних засобів та тротуару біля АЗПСМ №1, №2 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” шляхом встановлення знаків місця паркування, заміни асфальтного покриття тротуару та нанесення дорожньої розмітки: місце паркування, місце паркування автомобілів осіб з обмеженими можливостями, місце паркування автомобілів екстреної медичної допомоги.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Кіслов
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Фабрична, 10, Рівне

Опис

Опис проєкту

АЗПСМ №1 та №2 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ” надають первинну медичну допомогу понад 30 тисячам мешканців м. Рівного. Велика частина з них добирається до медичного закладу особистим автомобільним транспортом. При наявності місця для паркування біля приміщення медичного закладу, воно не урегульоване та не облаштоване відповідною розміткою та дорожніми знаками, що призводить до хаотичного паркування транспортних засобів, тим самим перешкоджаючи вільний під'їзд для автомобілів екстреної медичної допомоги та осіб з обмеженими можливостями.
Проект включає в себе проведення наступних робіт: встановлення знаків місця паркування, заміна асфальтного покриття тротуару та нанесення дорожньої розмітки: місце паркування, місце паркування автомобілів осіб з обмеженими можливостями, місце паркування автомобілів екстреної медичної допомоги.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці м. Рівного, відвідувачі та пацієнти КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ”

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація проекту дозволить забезпечити вільний під'їзд для автомобілів екстреної медичної допомоги та осіб з обмеженими можливостями до АЗПСМ №1 та №2 КНП “ЦПМСД “ПІВНІЧНИЙ”, що в свою чергу дозволить зменшити час до початку надання медичної допомоги при екстрених випадках та зручність доступу для осіб з обмеженими можливостями до приміщення медичного закладу.

Співавтор проєкту

Терещук Володимир Миколайович

Фотографії

Експертна оцінка