Облаштування мультифункціонального інклюзивно доступного дворового простору по вул. Вербова, 38 Брав участь

Доданий
28.05.2020
Номер
49
Комунальне господарство

Проект передбачає покращення умов пересування маломобільних груп, осіб з інвалідністю, людей похилого віку, батьків з малолітніми дітьми, більше 1400 учнів ДЗОШ №23, понад 400 дошкільнят в супроводі дорослих, які відвідують ДНЗ№44 та усіх мешканців, які проживають неподалік та проходять через вказану територію прямуючи в РЦ «Екватор», супермаркет «ТОРБА», ринок «Ювілейний»

Автор проєкту
Володимир
Володимир Гудь
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Вербова, 38, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою представленого проєкту є підвищення мобільності маломобільних груп населення та людей з обмеженими можливостями.
Його реалізація дозволить також вирішити основну проблему - водовідведення дощових вод з вул. Гурія Бухала та Володимира Мономаха, які підтоплюють будинок. При цьому, його виконання забезпечить безперешкодний прохід дворовою територією усіма верствами населення за рахунок облаштування нових зон для впорядкованого паркування наявних автомобілів.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Основною групою, яка буде користуватися проектом є усі мешканці будинку по вул. Вербова, 38, школярі та учителі ДЗОШ №23, дошкільнята ДНЗ №44 та більше 10000 мешканців прилеглих будинків, які проходять через вказану територію прямуючи на роботу, додому чи у власних справах.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Очікується, що в результаті виконання проекту буде здійснено заміна бордюрів ремонт тротуарів та місць для паркування автомобілів (у тому числі осіб з інвалідністю) шляхом вкладання сучасної високоякісної бруківки, облаштування пандусів та зон відпочинку з урнами біля входів у під’їзди будинку, благоустрій прибудинкових клумб.

Співавтор проєкту

Гудь Наталія Степанівна

Фотографії

Експертна оцінка