Облаштування спортивного майданчика з вуличними тренажерами по вул.М.Негребецького, 20. Брав участь

Доданий
28.05.2020
Номер
39
Освіта

Ми хочемо облаштувати спортивний майданчик з вуличними тренажерами на території ЗОШ №5 по вул. М.Негребецького,20, щоб тренажери замінили гаджети для нашої молоді.
Про здоров'я молоді потрібно піклуватися саме зараз.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Миколи Негребецького вулиця, 20, Рівне

Опис

Опис проєкту

Сьогодні кожен другий українець не займається спортом взагалі- про це свідчать дані соціологічного опитування.
Нищівного удару здоров’ю українців завдає характерний для нашого часу спосіб життя – малорухлива робота, відсутність фізичних навантажень, незбалансоване харчування, стрес і недостатня тривалість нічного сну. Додайте до цього шкідливі звички за власним вибором – і ви отримаєте досить точне уявлення про життя більшості з нас.
Низька популярність спорту серед молоді здебільшого обумовлена відсутністю належних умов та нерозвиненою інфраструктурою. Діти, принаймні до середньої школи, такі ж рухливі й непосидючі, як це було в минулому. Але за відсутності альтернативи вони дедалі частіше обирають гаджети, інтернет і відеоігри замість живого спілкування, активних ігор та спорту. Без докорінних змін ситуації складно зарадити.Спорт має бути доступний кожному. У нашому мікрорайоні відсутні спортивні майданчики з вуличними тренажерами, а молоді, яка бажає займатися спортом - багато. На жаль, не у всіх є можливості придбати абонементи в спортивні зали.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Всі мешканці нашого мікрорайону зможуть користуватися тренажерами на майданчику у вільному доступі.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Якщо в межах доступності від будинків нашого району буде такій тренажерний майданчик то кожний мешканець, а саме головне молоде покоління матиме здорову альтернативу типовим розвагам сучасності – спілкуванню в інтернеті та відеоіграм. Діти віддають перевагу віртуальному світу переважно через відсутність інших можливостей.
Дайте нам можливість відтягнути молодь від віртуальних світів.

Співавтор проєкту

Бондаренко Костянтин Олександрович

Експертна оцінка