3д лазерне шоу «Жива проекція світла» Відхилений

Доданий
28.05.2020
Номер
38
Культура

Пропонуємо унікальний, туристично привабливий об’єкт на майдані Музики в рамках проекту «Рівненщина туристична» - «Проекція живого світла» - 3д проекція на фасад будівлі Залу органної музики.

Автор проєкту
Бюджет
985 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 137, Рівне

Опис

Опис проєкту

Реалізація проекту це донесення високохудожніх музичних, компютерних , анімаційних програм шляхом новітніх технологій.
Унікальність нашого проекту полягає в прекрасній локації на майдані музики де проекційним майданчиком є будівля Залу камерної та органної музики та в поєднанні різних видів мистецтва в одному місті. Важливість проекту полягає в залучені туристичних потоків та туристів до Рівненщини. Тим самим наповнення місцевого бюджету та відкриття нових туристичних шляхів шляхом донесення високого мистецтва альтернативними, новітніми технологіями у поєднанні із класичними та усталеними. Такого постійнодіючого проекту 3д лазерне шоу в Україні немає.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Результатами проєкту користуватимуться усі мешканці міста, області, України та гостей із –за кордону. Такого шоу в Україні немає.
Центральна частина Рівного (відремонтований майдан Музики) поповниться ще одним туристично-культурним продуктом.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація даного проєкту приверне увагу туристів да нашого міста та відчутно відрізнятиме м. Рівне від інших міст України. Шоу проводитиметься у визначені години та дні на постійній основі. (Вихідні дні та свята) щотижня - субота та неділя аби туристи та мешканці міста могли планувати свій відпочинок. Також будить готуватися програми до визначних дат.

Співавтор проєкту

Орешко Микола Прокопович

Фотографії

Експертна оцінка