Рiвненський мiський фестиваль "Мелодiя дитинства" Брав участь

Доданий
27.05.2020
Номер
31
Культура

Фестиваль, де особливі діти зможуть продемонструвати свої вокальні здібності на широкий загал. Перший етап проекту стартуватиме навесні 2021 року. Запускаємо інформаційну кампанію про власне старт проекту. Наступний етап – прослуховування потенційний учасників. І заключним етапом стане грандіозний концерт приурочений до Дня захисту дітей (1 червня) на усім відомій "зеленці" у парку Шевченка.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Бугайчук
Бюджет
116 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Фестиваль, де особливі діти зможуть продемонструвати свої вокальні здібності на широкий загал. Перший етап проекту стартуватиме навесні 2021 року. Запускаємо інформаційну кампанію про власне страт проекту. Наступний етап – прослуховування потенційний учасників. І заключним етапом стане грандіозний концерт приурочений до Дня захисту дітей (1 червня) на усім відомій "зеленці" у парку Шевченка. Даний захід матимуть можливість відвідати батьки, друзі, однокласники учасників, а також їхні вчителі та усі небайдужі до юних талантів рівняни.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

На превеликий жаль, на сьогодні у нас постала критична ситуація із конкурсами для талановитих дітей. Окрім загальноукраїнських шоу, на котрі не так легко потрапити без досвіду, наші особливі дітки, не мають майданчиків, де можна показати себе та свою творчість, а завдяки цьому – повірити у свої сили та присвятити своє доросле життя сцені та творчості.
Мета цього проекту – створити унікальне «місце творчості» для особливих дітей Рівненщини. Особливу увагу хочемо приділити дітям батьків, що перебували в АТО, вихованцям дитячих будинків та членам малозабезпечених сімей.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Діти отримують можливість виступити на відкритому співочому майданчику, повірити в те, що маючи талант до творчості варто присвятити їй усе своє життя, а не лише шкільні роки.
А місто Рівне, в свою чергу – отримає ще один чудовий, позитивний та світлий захід на День захисту дітей.

Співавтор проєкту

Фiлiмонова Дарина Миколаївна

Експертна оцінка