Ігровий майданчик для дітей дошкільного віку ЗДО (ясла-садок) №50 екологічного напрямку Реалізований

Доданий
26.05.2020
Номер
17
Освіта

Заклад дошкільної освіти знаходиться в районі, де більша частина будинки приватного сектору, в якому відсутні ігрові дитячі майданчики, тому мешканці мікрорайону вболівають за спорудження сучасного дитячого розвивального ігрового майданчика.

Автор проєкту
Олеся
Олеся Шевчук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Поповича, 15, Рівне

Опис

Опис проєкту

ЗДО №50 відвідують дошкільнята більшості мешканців мікрорайону. З метою створення добротних умов для проведення дозвілля найбільш юних мешканців мікрорайону та їхніх батьків, на території ЗДО №50 ми хочемо створити відпочинковий простір у форматі сучасного дитячого майданчика. Подаючи цей проект, ми хочемо встановити дитячий майданчик, на якому проводитимуть спільне сімейне дозвілля діти і батьки мікрорайону.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

реалізація цього проекту дозволить весело, активно, безпечно і пізнавально проводити свій вільний час дітям, які відвідують ЗДО, а також дітям нашого мікрорайону, що дозволить покращити комунікацію між батьками і дітьми та поліпшити інфраструктурні особливості цієї частини мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Необхідною умовою гармонійного розвитку дитячого організму є достатня рухова активність. Наші сучасні хлопчики та дівчатка, ті, для кого рухова активність є життєвою необхідністю та умовою для розвитку, рухаються недостатньо. Тому, надзвичайно актуальним є питання створення в ЗДО №50 сучасного ігрового майданчика, який забезпечить необхідні умови для зміцнення та загартування дитячого організму.

Співавтор проєкту

Войтович Людмила Степанівна

Фотографії

Експертна оцінка

Фотографії реалізованого проєкту