Облаштування парковки по вулиці Гайдамацькій Реалізований

Доданий
01.06.2020
Номер
116
Дорожнє господарство

Оскільки по вулиці Гайдамацькій постійно розміщується хаотично транспорт, пропонуємо: заміну асфальтного покриття на бруківку, встановлення вуличних меблів (лавки) для відпочинку та очікування, встановлення велопарковки, встановлення парковки для дитячих візків, облаштування екопарковки для автотранспортних засобів та заміни асфальтного покриття на бруківку тротуару біля неї.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Академіка Грушевського, 9, Рівне

Опис

Опис проєкту

Оскільки по вулиці Гайдамацькій постійно розміщується хаотично транспорт, мешканці навколишніх будинків висловлюють велику потребу у реалізації наступного проєкту.
Проект включає в себе проведення наступних робіт: заміна асфальтного покриття на бруківку. встановлення вуличних меблів (лавки) для відпочинку та очікування, встановлення велопарковки, встановлення парковки для дитячих візків, облаштування екопарковки для автотранспортних засобів та заміни асфальтного покриття на бруківку тротуару біля неї.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці м. Рівного

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

1. Заміна асфальтного покриття дозволить покращити естетичний вигляд майданчику біля вказаних будинків.
2. Велопарковка вирішить проблему безпечного тимчасового зберігання велосипедів і має мотивуючий ефект користування екологічним видом транспорту та ведення здорового образу життя..
3. По вулиці Гайдамацькій відсутня парковка автотранспортних засобів, що призводить до хаотичного паркування, яке ускладнює дорожній рух по вул. Гайдамацькій. Облаштування екопарковки дозволить вирішити дану проблему та додасть зручності мешканцям

Співавтор проєкту

Зарічнюк Віра Олександрівна

Експертна оцінка

Фотографії реалізованого проєкту