Встановлення спортивного майданчика на території дитсадка №32 «Зірочка» Брав участь

Доданий
01.06.2020
Номер
113
Освіта

Дитячий садок №32 «Зірочка» на Північному (в районі ТРЦ «ЧАЙКА» відвідують дітки усіх мешканців мікрорайону. Створення належних умов для дітей – це ключове завдання на сьогодні для мешканців довколишніх будинків та вулиць.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гагаріна, 61, Рівне

Опис

Опис проєкту

Про сучасний, якісний, багатофункціональний спортивний майданчик вихованці ЗДО №32 «Зірочка» та жителі мікрорайону «Північний» мріяли давно.
Цей заклад відвідує 360 дітей дошкільного віку. На жаль, спортивний майданчик ЗДО не відповідає сучасним вимогам формування здорового способу життя. Його обладнання застаріле, яке було встановлене 1974 року, і не може створювати високу мотивацію до занять фізкультурою та забезпечувати відповідний рівень фізичного розвитку.
Та, незважаючи на це, наші дошкільнята ставали неодноразовими переможцями спортивних змагань міського та навіть обласного рівнів. Тому вони заслуговують на створення умов для повноцінної рухової активності та достатньої мотивації для занять фізкультурою і спортом. Адже, саме у спортивних, рухливих іграх дитина отримує унікальну можливість проявити власну активність, ліквідувати дефіцит рухів, реалізувати себе, отримати масу позитивних емоцій і переживань.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Діти, які відвідують ЗДО (360 дітей)
Діти, які проживають на мікрорайоні навколо ЗДО (більше 2000 дітей)
Батьки, які відпочивають з дітками ( більше 5000 осіб)

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

- проведення занять та оздоровчих кампаній в сучасних безпечних умовах;
- активізація рухової діяльності дітей, зняття статичної напруги, змістове проведення часу;
- створення сприятливих санітарно-гігієнічних умов для збереження здоров’я вихованців, проведення прогулянок та повноцінного загартування дітей;
- покращення естетичного стану території закладу.

Співавтор проєкту

Євтушок Людмила Василівна

Експертна оцінка