Якісне озеленення та облаштування навколо спільнокоштових дерев в центрі міста Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
108
Навколишнє середовище

У 2019-2020 роках за підтримки рівнян в рамках спільнокошту #ВиСАДкаРівне2019 було зібрано більше 100000 гривень та висаджено за ці кошти 30 якісних дерев в центрі міста. Ці дерева вже чудово доповнюють вулиці Рівного та для створення якісних міських просторів потребують подальшого облаштування . Цим проектом плануємо додати, де потрібно, пристовбурові решітки, озеленення та лави для відпочинку.

Автор проєкту
Бюджет
320 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

В рамках спільнокошту #ВиСАДкаРівне2019, який організувала наша громадська ініціатива з озеленення міста “Сад історій в Рівному”, було висаджено 30 великорозмірних дерев в центрі міста. Також вже маємо плани щодо подальших подібних висадок. Адже озеленення - це важлива частина комфортного міського простору та адаптації міста до змін клімату.

Метою цього проекту є якісне озеленення та облаштування навколо спільнокоштових дерев в центрі міста задля створення зручних та комфортних міських просторів в центральній частині міста.

Якісне озеленення міста сприяє не лише фізичному, але й ментальному здоров’ю мешканців. Завдяки проекту на вулицях в центрі міста мешканцям стане більш приємно та комфортно гуляти.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Цей проект покликаний поліпшити та озеленити міський простір в центральній частині міста, яким користуються усі мешканці.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

В результаті проекту навколо висаджених спільнокоштових дерев буде створено сучасне озеленення з багаторічних насаджень (кущів, злакових та квітів) та буде покращено простір для більш зручного пересування та/або відпочинку рівнян і гостей міста.

Співавтор проєкту

Мулявка Інна Олегівна, Власюк Вікторія Миколаївна, Корсюк Ольга Миколаївна

Фотографії

Експертна оцінка