Оновлення зони відпочинку на Басівкутському озері. Басівкутська набережна. Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
107
Комунальне господарство

Пляж на озері Басів Кут потребує естетичного оновлення. Це може бути як капітальне оновлення, так і косметичне, але воно необхідне, адже там проводить свій час велика кількість людей з усієї південної частини міста. Старі питні фонтанчики включені цілодобово протягом півроку, що не є економним (вода тече з них цілодобово просто в землю), та металеві парасольки часів СРСР втратили свій вигляд.

Автор проєкту
Марія
Марія Мельницька
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Місто повинне мати охайний пляж, свою пляжну зону, де зможуть проводити час батьки та діти, граючи у волейбол та інші ігри. Нехай навіть зараз купатися у водоймі небезпечно, та ми ж не сподіваємось забути про цю проблему, та збираємось її вирішити у ближчому майбутньому? Отже нам потрібно подумати і про пляж, і про паркову територію, що знаходиться навколо цього пляжу.

Виділені кошти повинні піти на розробку проекту, що впорядкує цю територію, та на втілення самих ідей проекту.

Місто вже розробило план детального планування для цієї території. Це означає, що прийшов час провести роботу по дослідженню що саме потрібно розмістити на цій території, щоб мешканці міста почували себе тут комфортно. Осучаснені майданчики для пляжного волейболу/футболу, зони відпочинку для молоді, сучасні лаунж зони біля води, і т.д.

Як це може виглядати дивіться на доданих фото. Також мусить бути розроблена повнофункціональна набережна.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Мешканці міста Рівне, що проводять свій відпочинок на території Басів Кута (це не тільки і не стільки люди що купаються у водоймі), багато людей приїжджають посидіти на березі, прогулятися вздовж озера. Особливо це стосується мешканців південної частини міста, та району щасливе.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Детальний проект набережної та втілення частини набережної на кошти з громадського бюджету.

Співавтор проєкту

Волощук Ігор Степанович

Фотографії

Експертна оцінка