ТеатРівне – 2021 системний театральний фестивальний проєкт Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
104
Культура

ТеатРівне 2021 - системний театральний проєкт, який інтегрує в собі міський фестиваль Театральна імпреза «Відкрита Брама» та Міжнародний юнацько-молодіжний фестиваль «ЛіхтArt», він спрямований на розвиток та популяризацію рівненського актуального юнацько-молодіжного театрального мистецтва, активізацію театрального життя міста та країни.

Автор проєкту
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

ТеатРівне 2021 - системний театральний проєкт, який інтегрує в собі міський фестиваль Театральна імпреза «Відкрита Брама» та Міжнародний юнацько-молодіжний фестиваль «ЛіхтArt», створючи єдиний фестивальний театральний простір. Проект "ТеатрРівне" спрямований на розвиток та популяризацію рівненського юнацько-молодіжного театрального мистецтва, активізацію театрального життя міста та країни, на залучення митців з інвалідністю. Проєкт також покликаний сприяти театральному туризму в м. Рівне, відкриттю міста українським та закордонним театралам. Проект передбачає проведення двох фестивалів «Відкрита Брама» (травень 2021) та «ЛіхтArt» (жовтень 2021). В фестивалі Театральна імпреза «Відкрита Брама» (місце проведення Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр, мала сцена), візьмуть участь рівненські театральні колективи, кращі з яких будуть мати можливість представити свої вистави в конкурсній програмі Міжнародного юнацько-молодіжного фестивалю «ЛіхтArt» (місце проведення Рівненський міський Палац дітей та молоді (театральна зала, глядацька зала)).

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Проєкт орієнтований на молодих митців в сфері театру міста та країни, також на рівненського театрального глядача так гостей міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Очікується, що в проєкті візьмуть участь 25 театральних колективів, 375 учасників, вистави зможуть переглянути біля 5000 глядів, долучитись до театрального мистецтва Рівного.

Співавтор проєкту

Циганюк Микола Юрійович

Експертна оцінка