Облаштування зони відпочинку між вул.Гур'єва та вул.Дубенська Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
102
Комунальне господарство

Проєкт передбачає перетворити майже закинуту територію, що знаходиться між вул.Гур'єва та вул.Дубенська на зручний простір для всіх вікових груп. Передбачається облаштування дитячого майданчику, вуличних тренажерів а також освітлення на цій території.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гур'єва, 11, Рівне

Опис

Опис проєкту

На даній території є гарна зелена зона, на якій в теплу пору року можна поніжитися на коцику, або погуляти з песиком, та нажаль дитячий майданчик є доволі занедбаним. Тому цей проєкт передбачає перетворення цієї території на цікавий простір для дітей та дорослих. Особливо актуальним цей проєкт буде для жителів новобудов на вул.Дубенська, де відсутні двори, а дитячі майданчики тим більше.
Дитячий майданчик яких буде встановлюватися на цій території повинен бути виконаним з дерева, та не має бути однотипним, як більшість майданчиків в нашому місті. Поряд планується встановлення лавок, де батьки зможуть сидіти, поки їх діти бавляться.
Варто зазначити що в районі де планується реалізувати проєкт немає вуличних тренажерів, а турники та бруси які є в деяких дворах, стоять там ще з часів СРСР. Натомість облаштування такого спортивного простору, допоможе заохотити молодь до занять спортом.
Доріжка яка поєднує вул.Дубенська та вул.Гур'єва нещодавно була заасфальтована, але в темну пору вона є не доступною, за причини відсутності освітлення. Тому проєкт передбачає освітлення цієї доріжки, а також дитячого майданчику та тренажерів, що дозволить використовувати їх навіть в темну пору.
Загалом реалізація цього проєкту перетворить наявну місцину в привабливе місце для жителів навколишніх районів.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Основними бенефіціарами проєкту є жителі навколишніх районів, а саме: вул.Дубенська БОС, вул.Гур'єва, вул.Соборна БОС, вул.Коперника, а також жителів районіу Воля та району 3 школи

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація цього проєкту може стати рушієм до облаштування в майбутньому на цій території сверу. Встановлення ж вуличних тренажерів стимулюватиме заняття спортом серед населення, адже він буде доступним для всіх.

Співавтор проєкту

Латайчук Антон Володимирович

Фотографії

Експертна оцінка