«Реконструкція мереж зовнішнього освітлення двору ЗОШ №13» Реалізований

Доданий
31.05.2019
Номер
82
Освіта

Вулична система освітлення двору навчального закладу - ЗОШ №13, потребує негайного удосконалення, адже вона взагалі не функціонує і була встановлена ще 1970р. Проблема: відсутність вуличного освітлення двору ЗОШ№13, тобто вся територія школи із заходом сонця занурюється у темряву та прилеглі тротуари, що спричиняє умови для високого рівня злочинності в районі школи.

Автор проєкту
Інна
Інна Дмитерчук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гагаріна, 53, Рівне

Опис

Опис проекту

Основна мета подання проекту: полягає у встановленні освітлення у дворі освітнього закладу – ЗОШ №13 та прилеглої до нього території. Це створить комфортні умови для сімейного відпочинку, заняття спортом на стадіоні і на майбутніх спортивних майданчиках, вивчення навколишнього світу дітьми у вечірній час. Також це підвищить рівень безпеки на території школи та зменшить кількість випадків вандалізму на території школи.
Проблема: відсутність вуличного освітлення двору ЗОШ№13, тобто вся територія школи із заходом сонця занурюється у темряву та прилеглі тротуари, що спричиняє умови для високого рівня злочинності в районі школи.
На території освітнього закладу встановленні стовпи для освітлення (22 шт.), про те вони не підключені до електромережі, та в них відсутні лампи.
Запропоноване рішення: проектом передбачується реконструкція мереж зовнішнього освітлення у дворі ЗОШ №13, а саме оновлення світильників, підключення до системи електропостачання.
Реалізація цього проекту має комплексний характер та сприятиме комфортним умовам відпочинку, заняттям спорту на території ЗОШ №13 для усіх мешканців цього району, підвищення безпеки жителів та збереженню шкільної будівлі та об’єктів які знаходяться на території школи.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Всі учні які навчаються у навчальному закладі, батьки вихованців ЗОШ №13, усі мешканці цього району.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Очікувані результати:
Проведення реконструкції мережі зовнішнього освітлення у дворі загальноосвітньої школи №13

Фотографії

Експертна оцінка