Телевізійний розважальний гумористичний проект «СМАЙЛ ШОУ» Брав участь

Доданий
31.05.2019
Номер
79
Культура

Створення в місті постійно діючого телевізійного проекту, із трансляцією випусків та доступом широких верств населення, для висвітлення діяльності молодих колективів, виконавців.
Створення власного впізнаваного брендового телевізійного проекту, що буде візитівкою міста.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Алексіюк
Бюджет
240 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гагаріна, 6, Рівне

Опис

Опис проекту

Створення в Рівному власного телевізійного україномовного проекту для широких верств населення із максимально цікавим наповненням, зокрема із висвітленням та пропагандою серед рівнян молодих виконавців та колективів, що діють у Рівному.
У кожному з випусків виступатимуть місцеві співаки, інструменталісти, хореографи.
Проблема: Рівне має величезний потенціал дякуючи географічному розташуванню та активності рівнян, проте чи багато хто із нас знає про всі сторони діяльності наших
Причини:
Проект: Проект повинен виглядати як велике шоу за участі колективу ведучих, що готуватимуть кожен випуск до певної тематики і запрошених гостей, тобто виступів мистецьких колективів Рівного, на конкурсній основі.
Раз на місяць у великій залі міста відбуватиметься шоу з визначеною тематикою, наприклад «Новий рік» або «День Закоханих».
Ведучі презентують програму в якій відбувається короткий огляд ситуації в даній галузі… з гумором, стендапами, мініатюрами.
Окрім створення чудового майданчику висвітлення різних сфер життя міста, завдяки такому проекту буде виникати також конкуренція серед мистецьких колективів та проектів, що будуть змагатись за право потрапити в проект.
Ведучими виступатимуть відомі рівненські шоумени та конферансьє, або ж за аналогом – гумористичні колективи, що діють в місті, або складаються із рівнян «Замок Любарта», «Збірна колишніх», «П’ятниця 13», «Абзац», тощо.
Найкращим аналогом пропонованого проекту можуть виступати телепрограми на каналі 1+1 «Вечірній київ» та «Мамахохотала» на «НЛО ТВ»
Всього за рік передбачається не менше 10 проектів (щомісяця, за виключенням літнього періоду.)
На завершення року в передноворічний період відбувається проведення і зйомка спеціального «новорічного» ефіру куди запрошуються найактивніші учасники проектів, протягом року.
Цей проект буде «підсумковим» за весь рік і відбуватиметься у вигляді «новорічного вогника» який відповідно транслюватимуть в новорічну ніч.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Глядачами проекту та активними учасниками будуть всі верстви рівнян: адже недаремно саме розважальний жанр на ТВ та в інтернеті – має найвищі рейтинги.
До того ж учасники мистецьких колективів, що братимуть участь у зйомках – суттєво збільшать глядацьку аудиторію за рахунок своїх прихильників, що долучаться до перегляду.
Безпосередньо в якості глядачів при наповненості залів 600-700 місць, та проведенні 10 проектів може стати близько 7000 рівнян.
Близько 100000 телеглядачів, що переглядатимуть проект в ефірах місцевих тв.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

• Місто Рівне нарешті отримає постійно-діючий проект, що матиме брендову якість для міста та започаткує нову традицію.
• З’явиться чудовий захід для дозвілля усіх рівнян, що дасть можливість в повній мірі використовувати потенціал закладів культури, мистецьких колективів та пропагувати серед місцян – культурні цінності.
• Новий рівень для місцевого телебачення, що зможе попрацювати в жанрі – тривалого розважального телепроекту.
• Місто знатиме кращих представників мистецьких колективів, що будуть запрошуватись в ефіри.

Фотографії

Експертна оцінка