«Безпечна і здорова школа» Відхилений

Доданий
17.05.2019
Номер
6
Освіта

Головна ідея - це безпечне перебування дітей у закладі та безпека відпочинку та дозвілля дітей на території закладу. Огородження безпечною огорожею території Рівненського НВК №26, встановлення відео-спостереження за територією закладу, включаючи дитячі майданчики та спортивні споруди

Автор проєкту
Роман
Роман Ядчишин
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Павлюченка, 24, Рівне

Опис

Опис проекту

Найголовніша мета проекту – обгородження безпечною огорожею території Рівненського НВК №26, встановлення відео-спостереження за територією закладу, включаючи дитячі майданчики та спортивні споруди.
На даний час частина огорожі на території закладу є відсутньою, що дає змогу заходити на територію закладу стороннім особам, які не беруть участі у навчальному процесі та можуть нести загрозу безпечному перебуванню дітей.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Якісне новітнє суцільне обгородження та відео-спостереження на території закладу в першу чергу створить безпечні умови перебування дітей у школі, як у денний так і у вечірній час. Реалізація проекту створить умови не проникненню сторонніх небезпечних осіб на територію закладу, особливо у вечірній час, де спостерігається вживання сторонніми особами алкоголю. Бенефіціарами тут можна врахувати також і батьків школи, які будуть спокійними за безпечне перебування їхніх дітей у закладі в денний та вечірній час. У після навчальний, вечірній час та вихідні дні, під відео-наглядом, дитячі та спортивні майданчики зможуть відвідувати мешканці сусідніх будинків, батьки з дітьми та молодь мікрорайону, яка бажає займатися фізичною культурою та спортом.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Показники успішності проекту:
Збільшення учнів, які обрали для навчання НВК №26
Значення показників станом на початок проекту - 970
1 рік проекту - 970
1 рік після завершення проекту - 1040
2 рік після завершення проекту - 1150
3 рік після завершення проекту - 1250
Збільшення учнів, молоді та мешканців мікрорайону, які займаються фізичною культурою та спортом:
Значення показників станом на початок проекту - 500
1 рік проекту - 600
1 рік після завершення проекту - 800
2 рік після завершення проекту - 1000
3 рік після завершення проекту - 1500
Фінансова сталість
Якісне новітнє суцільне обгородження та відео-спостереження Рівненського НВК №26 в першу чергу створить безпечні умови перебування дітей у школі, як у денний так і у вечірній час. Водночас проект не передбачає економічної самоокупності, а дає потужні соціальні можливості для громади, які й окуповують фінансові затрати на реалізацію. Заклад стане базою для проведення відпочинку та дозвілля, занять різних спортивних секцій, які функціонуватимуть в закладі.
Інституційна сталість
Власником матеріальних продуктів проекту залишиться Рівненська міська рада, користувачем – Рівненський НВК №26 та громада мікрорайону. Покращення інфраструктури підвищить імідж школи серед батьків та школярів міста.
Політична сталість
Ефективна реалізація проекту підвищить імідж органів місцевого самоврядування, зросте довіра місцевого населення до керівництва міста.
Інновація
Інноваційність проекту полягає в адаптованості території закладу з дитячими та спортивними майданчиками для безпечного перебування та проведення відпочинку, дозвілля занять фізичною культурою та спортом, як під час занять так і у вечірній час та вихідні дні не переживаючи за безпеку.

Експертна оцінка