Облаштування частини території біля Пагорба Слави для гри в страйкбол Брав участь

Доданий
28.05.2019
Номер
43
Спорт

Реконструкція частини території парку біля Пагорба Слави та створення умов гри в страйкбол. На території будуть встановлені дерев’яні конструкції, так звані перешкоди. В рамках проекту буде придбано захисне спорядження, маски, одяг, страйкбольні автомати, магазини та кульки. На території буде встановлено павільйон для зберігання всього інвентаря, а також облаштовано вуличні переодягальні.

Автор проєкту
Віталій
Віталій Павлов
Бюджет
822 040 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Облаштування частини території біля Пагорба Слави для гри в страйкбол

З МЕТОЮ активізації патріотичного та спортивного життя школярів, молоді, їх батьків та всієї громади міста Рівного, а також популяризації здорового дозвілля населення вкрай необхідно створювати сучасні умови та локації для проведення вільного часу населення.

Район Автовокзалу міста Рівне нараховує понад 40 тисяч мешканців, проте не мають жодного загальнодоступного сучасного майданчика для командних видів спорту, які б заохочували школярів, молодь міста до активного та здорового способу життя. Територія нижньої частини парку біля Пагорбу Слави чудово підходить як своїм розміщенням так і ідейним наповненням для створення умов для гри в страйкбол.

Страйкбол - це командна, екстремальна, воєнно-спортивна гра, яка знайомить людей (молодь) з військовою тактикою та базовим елементам поводження зі зброєю. В умовах війни в нашій країні є вкрай необхідним. Репліка справжніх видів зброї стріляють пластмасовими кульками 6 мм в діаметрі. Енергія таких кульок переважно не перевищує 3 Дж. Захисне спорядження – комуфляжна форма, окуляри, маски, які закривають обличчя. Гра може тривати від декількох годин до декількох днів.

ПРОЕКТОМ ПРОПОНУЄТЬСЯ зробити реконструкцію частини території парку біля Пагорба Слави та створити умови гри в страйкбол. По периметру територія поля буде огороджена сіткою (висотою 3 м), на території будуть встановлені дерев’яні конструкції, так звані перешкоди. В рамках проекту буде придбано захисне спорядження, маски, одяг, страйкбольні автомати, магазини та кульки. На території буде встановлено конструкція (павільйон) для зберігання всього інвентаря, а також облаштовано вуличні переодягальні.

ПЕРЕВАГОЮ даного проекту є те, що поле відповідатиме всім вимогам та стандартам проведення гри в страйкбол і це дозволить в майбутньому організовувати турніри чи змагання серед команд. Технічні можливості використання майданчику передбачені таким чином, що ним можуть скористатись будь хто з мешканців. Подібного майданчику ні в Рівному, ні в Рівненській області немає.

Одним із пріоритетних напрямків розвитку міста є розвиток людського капіталу та створення якісних умов для життя в Рівному. Комфортно жити в такому місті, де створені умови не лише праці, а й для проведення дозвілля їх родин. Тому сучасні майданчики стануть платформою для підвищення рівня задоволеності життям в Рівному, розвитку патріотизму, спорту та формування нових потужних команд.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Майданчик гри в страйкбол буде доступним загальнодоступним для всіх жителів Рівного

Реалізація проекту створить сучасні умови для проведення активного дозвілля громади Рівного. Майданчик гри в страйкбол буде доступним загальнодоступним для всіх жителів Рівного

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту
В результаті реалізації проекту вся громада міста отримає:
- сучасне поле для гри в страйкбол
- активізація спортивного та патріотичного способу життя мешканців (утворення аматорських команд, згуртування школярів та молоді)
- здорове населення міста
- підвищено рівень задоволеності життя в місті

Фотографії

Експертна оцінка