Свято пива у парку ім. Т. Г. Шевченка Відхилений

Доданий
27.05.2019
Номер
24
Культура

Головна мета свята – зібратися разом з друзями і насолодитися смаком улюбленого сорту пива, привітати і подякувати всіх хто, так чи інакше, пов'язаний з виробництвом і подачею цього пінного напою. Тому, вже традиційно, у день пива головні заходи проходять в пабах, барах та ресторанах, де всі учасники свята можуть спробувати пиво не тільки різних сортів, але і різних виробників.

Автор проєкту
Алевтина
Алевтина Валага
Бюджет
80 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Соборна вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Цього року парк Шевченка хоче влаштувати "Свято пива", організатори свята запросять усі пивоварні міста Рівного та зберуть рівнян за келихом смачного пива.

Головні цілі свята звучать так:
1. Збиратися з друзями і насолоджуватися смаком пива.
2. Вітати тих, хто відповідальний за виготовлення і подачу пива.
3. Об'єднувати світ під прапором пива, відзначаючи цей день всіма націями в один день.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Це свято дуже популярне майже у всій Європі. Тому день пива святкується дуже масштабно і цікаво, чому б не започаткувати таку традицію і у нашому місті. На такі свята проходять різні конкурси, дегустації та шоу, де можна буде не тільки добре повеселитися, але і спробувати різні сорти пива. Варто нагадати, що традиційно день пива проходить в першу п'ятницю серпня, і це досить важливо для такого свята, адже потім на рівнян буде чекати 2 вихідних. До речі, в 2019 році це буде 2 серпня.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Учасники свята пригощають один одного пивом, а ще пригощаються пивом, яке зварили за рецептами інших культур. Невід’ємна частина цього фестивалю – дегустація нових або рідкісних сортів пива.

Фотографії

Експертна оцінка