Культурно-просвітницький осередок під відкритим небом. Брав участь

Доданий
23.05.2019
Номер
18
Освіта

Проект є соціальним і ефективним засобом організації змістовного дозвілля і формування моральних та ціннісних орієнтирів мешканців Рівного. Осередок включатиме в себе цілісний комплекс, що складатиметься зі сцени і глядацької зали під відкритим небом, де можливо проводити мистецькі, просвітницькі та благодійні заходи.

Автор проєкту
Алла
Алла Міркова
Бюджет
249 676 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Галицького Данила, 15, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета проекту - створення відкритого громадського простору, де мешканці міста могли б не тільки корисно проводити своє дозвілля, але і мали б змогу творчо проявити себе чи презентувати свої здібності. В РКГ «Престиж» постійно проводяться мистецькі, просвітницькі та благодійні заходи. Проте, відсутність актової зали у закладі не дає можливості у повній мірі реалізувати учасникам освітнього процесу свої творчі здібності. Саме тому, вважаємо, що створення такого відкритого мистецького простору надасть можливість для проведення просто неба цікавих творчих заходів, концертів, фестивалів, благодійних аукціонів , що є не лише добрим ґрунтом для безпосереднього міжособистісного спілкування членів територіальної громади, а й платформа для творчого розвитку молоді та дітей. Окрім того, проект надасть можливість у повній мірі реалізувати заходи , що проводяться у рамках діяльності пришкільних оздоровчих таборів закладів освіти мікрорайону міста.

Співавтор проекту - Мірков Віктор Анатолійович.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Організованою у рамках проекту площадкою для проведення концертів, лекторіїв, майстер-класів, благодійних заходів, зможуть користуватися учасники освітнього процесу РКГ «Престиж», мешканці мікрорайону міста,творчі аматорські колективи, митці, інститути громадянського суспільства.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Залучення більшої кількості активної молоді, школярів різного віку та людей похилого віку до участі у культурно-масових заходах, що організовують місцева влада, РКГ «Престиж», активні громадяни, групи громадян, клуби, творчі колективи, гуртки, тощо.
Реалізація проекту через громадську комунікацію в організованому культурно-просвітницькому осередку відіграватиме надзвичайно велику позитивну роль у діалозі «Рівне – рівняни».

Фотографії

Експертна оцінка