Проведення Рівненського міського фестивалю "Мелодія дитинства" Реалізований

Доданий
23.05.2019
Номер
17
Культура

Українські дітки дуже талановиті, розумні та креативні. Розквіт ]х здібностей зазвичай припадає на шкільний вік. Якщо дитина не реалізувала себе сповна у цьому віці, в більшості випадків вона завершує свої творчі потуги назавжди і обирає подальшу професію не пов'язану зі своїми талантами. Бажаючи виправити цю негативну тенденцію у м.Рівне, ми подаємо відповідний проект.

Автор проєкту
Бюджет
116 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
В’ячеслава Чорновола вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Ми організовуємо фестиваль, де кожна дитина може продемонструвати свої вокальні здібності на широкий загал.
Навесні 2020 року розпочинаємо активну інформаційну кампанію про старт проекту.
Далі проводимо прослуховування потенційних учасників.
На День захисту дітей 1 червня на "зеленці" у парку Шевченка проводимо концерт за участі дітей шкільного віку (6-18 років). Захід відвідують батьки, друзі, однокласники, вчителі, небайдужі до юних талантів рівняни.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Багато дітей шкільного віку гарно співають, шукають можливостей взяти участь у різних конкурсах, займаються вокалом. Попри це вони мають вкрай мало можливостей продемонструвати свої таланти на широкий загал і дякуючи цьому повірити в себе та присвятити подальше доросле життя творчості. Мета цього проекту - створити ще один майданчик для таких дітей. Особливу увагу хочемо приділити дітям батьків, що перебували в АТО, вихованцям дитячих будинків та членам малозабезпечених сімей.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Діти отримують можливість виступити на одній сцені в рамках фестивалю на відкритому майданчику, повірити в те, що маючи талант до творчості варто присвятити їй усе своє життя, а не лише шкільні роки.
А місто Рівне отримує ще один чудовий світлий захід на День захисту дітей.

Експертна оцінка