Облаштування зони відпочинку на Боярці Реалізований

Доданий
23.05.2019
Номер
14
Комунальне господарство

У дворі будинку на вул. Дубенська, 44 (поблизу ДНЗ №2) буде розташовано лавочки для можливості проведення дитячих свят, днів народжень маленьких мешканців довколишніх будинків у гарну пору року; встановлено нові сучасні лавочки зі спинками та смітники поруч із ними; здійснено зелені насадження для облагородження території зони відпочинку тощо.

Автор проєкту
Олена
Олена Хомич
Бюджет
248 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Дубенська, 44, Рівне

Опис

Опис проекту

У дворі будинку на вул. Дубенська, 44 існує чималий невпорядкований простір, на місці якого можна зробити зону відпочинку для мешканців житлового масиву. В рамках нашого проекту тут буде встановлено лавочки для можливості проведення дитячих свят, днів народжень маленьких мешканців довколишніх будинків у гарну пору року; встановлено нові сучасні лавочки зі спинками та смітники поруч із ними; встановлено антивандальний вуличний стіл для гри у шахи/шашки; здійснено зелені насадження для облагородження території зони відпочинку з урахуванням побажань жителів масиву.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Ми, ініціативна група мешканців будинків на вул. Дубенська, 40-46, не вперше подаємо власні проектні ініціативи на Громадський бюджет Рівного. Усвідомлюючи, що благополуччя нашого будинку, вулиці, району в першу чергу в наших руках, цьогоріч хочемо впорядкувати частину нашого двору, здійснивши облаштування зони відпочинку. Прагнемо, аби наші старші сусіди мали можливість відпочивати на сучасних комфортних вуличних лавках зі спинками. Хочемо мати можливість проводити у теплу пору року дитячі свята у нашому дворі, як це відбувається в інших районах міста. На жаль, сьогодні ми не маємо відповідної інфраструктурної можливості. Відтак, подаємо на Громадський бюджет відповідний проект.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Реалізація задуманого дозволить батькам разом із дітьми відзначати дні народження на свіжому повітрі у нашому дворі, проводити різноманітні дитячі свята та розваги. Наші мешканці зможуть відпочивати на охайних зручних лавках серед зелених насаджень, читати, спілкуватися, грати в шахи тощо. Вважаємо, що кожен двір повинен бути максимально зручним для кожного мешканця. Переслідуючи цю мету, закликаємо жителів Боярки та просто небайдужих містян підтримати наш проект.

Експертна оцінка

Фотографії реалізованого проєкту