Облаштування сучасного спортивного майданчика поблизу магазину «Ліра». Брав участь

Доданий
31.05.2018
Номер
99
Спорт

Облаштування спортивної зони з тренажерами в спальному мікрорайоні Автовокзал. Це дозволить сприяти якісному проведенню дозвілля молоді та підлітків, а також сприятиме популяризації здорового способу життя серед рівнян.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Сидорук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Бандери Степана, 69А, Рівне

Опис

Опис проекту

Зважаючи на те, що протягом тривалого часу мешканці мікрорайону сподівалися на побудову місця, де б вони могли займатися спортом неподалік дому, цього так і не сталося. Спорткомплекс, який планувалося спорудити на вул.С.Бандери багато років стоїть недобудований, а на його руїнах травмуються діти та молодь, яка не має де проводити свій вільний час. Цю проблему частково міг би вирішити спортивний майданчик, де б і діти і дорослі могли б тренуватися на тренажерах .

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами даного проекту будуть всі мешканці мікрорайону Автовокзал, студенти СПТУ№1, МЕГУ, РВПУ ресторанного сервісу і торгівлі та інші.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Очікується, що в рамках реалізації проекту рівняни почнуть більше займатися спортом та привчати підростаюче покоління до здорового способу життя. Окрім цього планується залучити тренерів-пенсіонерів, які на безоплатній основі будуть проводити факультативні заняття з підлітками на тренажерах, адже в навколишніх будинках зосереджена велика кількість викладачів-пенсіонерів, які з радістю відгукнулися на таку ініціативу.

Фотографії