Спортивний майданчик в районі вул. Бурштинова, Бузкова та ж/б № 92 та № 92А на вул.Київській Брав участь

Доданий
30.05.2018
Номер
92
Спорт

Проектом передбачено облаштування сучасного спортивного майданчика на вільному місті зеленої зони в районі вулиць Бурштинова, Бузкова та ж/б № 92 та № 92А на вул. Київській. Зараз дана територія перебуває у занедбаному стані.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Боровець
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Бурштинова вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета проекту — облаштування спортивного майданчика з вуличними тренажерами для всіх груп м’язів та баскетбольний стенд для гри в баскетбол. Це дозволить вирішити проблеми дозвілля молоді, дасть можливість мешканцям мікрорайону займатися спортом, а дітям допоможе привчати їх займатися спортом із маленького віку. Адже в цьому мікрорайоні є гостра необхідність розвивати інфраструктуру та покращувати якість вуличного відпочинку дітей і молоді. Власне, створення такого майданчику дозволить її вирішити.

Опис проекту: Рівне позиціонує себе, як місто, яке розвивається, підтримує розвиток спорту та якісне дозвілля мешканців. Саме тому пропонується для покращення інфраструктури міста, підвищення рівня фізичної активності мешканців вулиці Київської, вирішення проблеми відсутності спортивних майданчиків створити простір, який дозволить мешканцям займатися спортом і якісно відпочивати.

Так, на зазначених вулицях є територія із трав’яним покривом, яка потребує благоустрою і “перевтілення”. Саме на ній і пропонується облаштувати баскетбольний майданчик із асфальтним покриттям, встановити турніки для занять спортом дітей і молоді, де б могли відпочивати мешканці мікрорайону.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці вулиці Київської та прилеглих до неї вулиць — діти, молодь, дорослі.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Встановлення такого сучасного спортивного майданчика дозволить на постійній основі користуватися ним мешканцям мікрорайону.

Разом із тим наявність облаштованої території для занять спортом і відпочинку дітей дозволить підвищити рівень фізичної активності дітей і молоді, привчити мешканців мікрорайону до активного і здорового відпочинку, підвищить їх рухову активність і вирішить проблему організації якісного дозвілля неподалік від дому. Окрім того, такий майданчик сприятиме більш змістовному, активному відпочинку та повноцінному фізичному розвитку дітей і молоді.

Фотографії