ПАРК ІНКЛЮЗИВНОГО ПРОСТОРУ "СОНЕЧКО" Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
85
Соціальний захист

Вперше в Рівному, ми члени ГО ЗДЖ «Берегиня», пропонуємо облаштувати парк на мікрорайоні «Північний» для дітвори з особливими потребами. Інклюзивні майданчики і спільні простори покликані змінити бачення та підхід до дитячого спільного дозвілля. Впевнені, що це стане хорошим стимулом для влади, спільно з громадкістю, впроваджувати важливі проекти в нашому місті.

Автор проєкту
Бюджет
1 454 220 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Волинської Дивізії, 29, Рівне

Опис

Опис проекту

Інклюзивний простір - гармонійне дозвілля, щасливе дитинство. Саме таким може стати парк на мікрорайоні «Північний» для дітвори з особливими потребами. Інклюзивні майданчики і спільні простори покликані змінити бачення та підхід до дитячого спільного дозвілля.
Ергономічні конструкції, яскравий дизайн та комфортне розміщення забезпечать протреби всіх дітей та зруйнують бар'єри спілкування. Даний проект є одним з необхідних етапів в напрямку розвитку "місто - комфортне для всіх".

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Основною групою користувачів є діти з особливими потребами, окрім того проект не обмежує користування для всіх діток.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Найважливішим результатом від проетку є забезпечення потреб групи населення з особливими можливостями. Розширення дозвільного простору , руйнування бар'єрів комунікацій та спілкування між дітьми. Якісне та продуктивне переформатування простору паркової зони м-ну Північний.

Фотографії