Реконструкція театральної зали Рівненського міського Палацу дітей та молоді Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
78
Освіта

Створення першої в місті сучасної театральної зали на 50-100 місць, яка б відповідала сьогоденним технічним та естетичним вимогам.

Автор проєкту
Бюджет
1 490 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Володимира, 10, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета проекту: створення сучасної малої театральної сцени, придатної для реалізації різнопланових мистецьких проектів з використанням мультимедійних технологій та пристосованої для користування людьми з особливими потребами. Театральна зала Палацу дітей та молоді є брамою в театральне життя міста для багатьох українських та закордонних театральних колективів завдяки міжнародному театральному фестивалю "ЛіхтArt", та рідною домівкою театр-студії "Маленький Принц", молодіжного театру "Від Ліхтаря", театральної лабораторії "ВідСутність", театру особливих акторів "Намисто" в якому займається молодь з особливими потребами, спільному проекту Лабораторії сучасної драматургії та режисури.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Сучасною театральною залою будуть користуватись учасники театральних колективів ПДМ, інших колективів закладу, учасники театральних фестивалів. Всі рівняни та гості міста, які є шанувальниками театрального мистецтва.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Театрали Палацу дітей і молоді, та міста загалом, отримають новітній сценічний простір, який стане сучасним театральним центром для дітей та молоді міста.