«ТеатРівне» - галерея вистав театральних колективів м. Рівного Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
73
Культура

Метою проекту є реалізація мистецько та суспільно значущих театральних постановок рівненськими театрами та режисерами; та подальша їх презентація (прем’єрний показ) їх вході «ТеатРівне» - галереї вистав театральних колективів м. Рівного.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Метою проекту Галерея вистав «ТеатРівне» 2019 є реалізація непересічних, мистецько та суспільно значущих театральних постановок рівненськими театрами та режисерами. Проект спрямований на розвиток театральної культури міста Рівне, підтримку талановитих митців в царині театру, відкриття нових імен. Реалізація проекту дозволить не лише збільшити кількість театральних прем’єр, реалізувати рівненським митцям свої творчі задуми, але якісно підняти вистави на новий рівень, урізноманітнити культурно-мистецьке життя міста. Також, це дозволить зробити місто привабливим для театрального туризму. В рамках проекту планується реалізувати шість постановок та презентувати їх вході «ТеатРівне» 2019 - галереї вистав театральних колективів м. Рівне, у листопаді 2019 р. Прем’єрні покази вистав відбуваються на базах театральних колективів, що беруть участь в проекті. Постановка та презентація однієї вистави фінансується в розмірі до 40000 грн.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Учасники театральних колективів м. Рівного, незалежні режисери, інші митці міста (художники, хореографи, музиканти, композитори тощо). Мешканці та гості міста, які стануть глядачами вистав реалізованих в рамках проекту «ТеатРівне».

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Постановка шести вистав та їх презентація «ТеатРівне» 2019 - галереї вистав театральних колективів м. Рівне, у листопаді 2019 р. Включення вистав в репертуар колективів з їх подальшим показом, що дозволить охопити до 6 (шість) тисяч глядачів.